PAMERAN PENGANTIN TERUNGGUL DI THE LIGHT HOTEL SEBERANG JAYA, PULAU PINANG

9:44 PG


Pada bakal-bakal pengantin yang sedang mencari pakej-pakej perkahwinan boleh terjah Pameran Pengantin Terunggul Di The Light Hotel Seberang Jaya, Pulau Pinang pada 4 dan 5 March, 2017 bermula pada pukul 10.00 pagi hingga 9.00 malam.  Pelbagai tawaran pakej perkahwinan yang istimewa, hadiah menarik dan cabutan bertuah diadakan. Masuk adalah percuma.

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi nombor yang tertera di atas ok.

You Might Also Like

6 uols awesome

  1. Bagus jugak diadakan pameran-pameran macam ni . At least boleh tolong bakal-bakal pengantin dari segi pemilihan tema warna dan design baju

    BalasPadam
  2. Pameran yang patut di pergi bakal pengantin.. senang nak merancang nanti kan kak el..

    BalasPadam
  3. bakal pengantin mesti tertunggu2 event camni

    BalasPadam
  4. pameran macam ni boleh la dapat pakej harga ada diskaun sikit.

    BalasPadam
  5. Menarik pameran mcm ni. Dulu time zaman2 bujang takde pameran2 mcm ni.. skrng klu pergi sorang2 nnti lain pulak pandangan mem ehehee :D :D

    BalasPadam