MY BIRTHDAY WISHLIST DARI SHOPBACK MALAYSIA

10:33 PG


My Birthday Wishlist Dari Shopback Malaysia | Semakin teruja tidak lama lagi birthday El. Bila tu?Ha bulan April. Sempena birthday El kali ini, birthday girl nak buat beberapa birthday wishlist. Dah lama mengidam mahu hadiah yang boleh bikin jantung berhenti sekejap hihi. Ada 5 barang yang El idamkan sempena menyambut kelahiran El nanti. Semakin teruja bila dapat shopping wishlist di Shopback Malaysia. Sebelum El cerita tentang birthday wishlist, jom El cerita sedikit mengenai Shopback Malaysia ok.



APA ITU SHOPBACK MALAYSIA

Ramai yang tidak tahu lagi tentang kewujudan Shopback. El pun 1st time tahu tentang Shopback Malaysia ini. Untuk pengetahuan semua, ShopBack merupakan satu-satunya website online cashback pertama di Malaysia di mana anda boleh mencari dan mendapatkan tawaran & diskaun menarik PLUS mendapat pulangan wang kembali (CASHBACK). WOW, memang ini adalah suatu yang menarik pada yang kaki shopping online. 

Ini bermakna anda boleh berjimat dengan mendapatkan wang tambahan yang tak terbatas setiap kali anda membeli-belah dalam talian melalui ShopBack!

Terdapat lebih dari 500 kedai online di Shopback seperti Lazada, Booking, Zalora, Groupon, Foodpanda dan banyak lagi. Untuk tempahan hotel juga ada seperti booking.com. Shopback ini juga beroperasi di negara ASIA yang lain seperti Singapore, Philippines, Indonesia, India dan juga Taiwan. Hanya dalam 48 jam sahaja anda akan dapat cashback dan akan masuk ke dalam akaun anda. 




BAGAIMANA MENGGUNAKAN SHOPBACK

Untuk shopping di Shopback perlu daftar sama ada dari akaun facebook atau create satu akaun baru. Klik https://www.shopback.my/?raf=RDdCrf untuk login. Setelah login, anda boleh pilih untuk membeli belah di lebih 500 kedai online seperti Lazada, Zalora, Groupon dan sebagainya. Setelah anda pilih kedai pilihan anda, shopping macam biasa dan dalam masa 48 jam anda akan menerima cashback masuk ke dalam akaun anda. Bestkan!!

  
Klik Shop Now


 Sekarang anda boleh mulakan shopping. 9.0% Cashback. WOW



 MY BIRTHDAY WISHLIST

So, ini adalah 5 barangan wishlist yang El idamkan sempena birthday El nanti. Dengan Shopback anda boleh shopping dan dapatkan cashback anda kembali seronok betul. Jom check it out!

1) Jam tangan Fossil
Dah lama mengidam jam tangan. Seriously, El tak mempunyai jam tangan ok. Last El miliki jam tangan 11 tahun yang lalu. Jam kesayangan hadiah hantaran perkahwinan. Sayangnya jam tu hilang entah ke mana. Kalaulah dapat jam tangan fossil dari Lazada ini alangkah bahagianya birthday kali ini. Tangan ni dah lama menanti kedatangan jam yang baru :)



2) Kasut Peep Toe Spool Heel
Semasa hadir untuk event Neffos yang lalu, El berkenan dengan boot yang dipakai oleh artis jelita Fazura. El tak pernah lagi pakai kasut boot. Tapi sejak anak dah semakin besar ni, keinginan tu semakin membara. Ingin lebih nampak cantik dan bergaya gitu. Dalam Lazada ni, ternampak satu boot yang seksi. Terus berkenan. Memang cantik nanti pakai ketika keluar dengan si cinta hati di hari jadi hehe http://www.lazada.com.my/womens-peep-toe-spool-heels-sandals-fashion-party-high-heels-18922459.html


3) Beg Leno
Tentunya di harijadi El nanti nak bergaya sakan dengan membeli belah di shopback. Salah satu pelengkap di hari jadi El nanti, El ingin bergaya dengan beg Leno dari Zalora ni. Sebagai seorang yang bergerak aktif, tentunya beg Leno sling bag ini dapat memberi keselesaan ketika menghadirkan di mana2 majlis.  https://www.zalora.com.my/leno-leno-ladies-handbag-%28lh79057%29-black-1022059.html


4) Jaket
Jam tangan hebat ditangan, kasut boot cantik dikaki, beg leno sangat bergaya. Tidak lengkap jika tiada jaket untuk melengkapkan birthday wishlist El. Dah lama juga El mencari jaket yang sesuai. Untuk melengkapkan style El di hari jadi El nanti, Jaket Suit Spring Autum dari lazada ini menjadi pilihan El. http://www.lazada.com.my/long-sleeve-women-blazers-jackets-suit-spring-autumn-single-buttonfemale-ladies-blazerblack-21056496.html



5) Makan2 di hari jadi
Dengan style di atas ini, bolehlah El bergaya dan keluar makan bersama orang yang tersayang sempena birthday El nanti. Kebetulan orang yang tersayang itu pun lahir pada bulan yang sama. Wahhhh tentunya bahagia sekali hihi. Untuk makan di hari jadi El nanti El memilih untuk makan di hotel Evergreen, International Buffet Dinner dari Fave Groupon.https://myfave.com/penang/evergreen-laurel-hotel-penang-f-b-evergreen-laurel-hotel-international-buffet-dinner-37792


Alangkah bahagianya dapat kesemua wishlist El ni. Shopback memang AWESOME sebab:

 Terdapat lebih dari 500 kedai online
⏩Pelbagai tawaran diskaun yang menarik
Pulangan wang kembali
  
Untuk anda yang masih tidak faham bagaimana untuk shopping di Shopback boleh tonton video di bawah ini. Yang pasti El pun dah jatuh cinta dengan Shopback tau. Untung kalau bershopping di Shopback dapat cashback lagi. Ha boleh lah kita simpan duit cashback tu dan sambung untuk shopping lagi betul tak?



Anda juga boleh muat turun aplikasi Shopback di mobile anda. Shopping sangat mudah dimana2 

 
 Untuk maklumat lanjut mengenai SHOPBACK boleh layari

Website : www.shopback.my

You Might Also Like

9 uols awesome