MAYBELLINE BB CUSHION FROM LAZADA

4:55 PTG

MAYBELLINE BB CUSHION |Hai kawan2 hari ini El nak share tentang satu produk kecantikan dari Maybelline iaitu BB Cushion
Ini adalah salah satu barangan yang El dapat dalam Birthday Surprise Box dari Lazada.


Tekstur BB cushion ni sangat ringan dan warna yang sangat cantik. 1st time El try BB cushion ni. Love Love Love

Ok kawan2 boleh dapatkan Maybelline BB cushion di Lazada sekarang sebab Lazada tengah adakan sales sehingga 90% sempena birthday Lazada yang ke-5. 

Esok last day sales ok. Cepat2 grab.


So, sini El share link untuk kawan2 yang ingin membeli Maybelline BB cushion. Ada free gift lagi


Ok di sini El share vlog El pakai Maybelline BB Cushion. 
Selamat menonton

You Might Also Like

18 uols awesome

  1. produk maybeline antara salah satu jenama besar yang dipercayai.
    seronok kan dapat cuba sendiri produknya.

    BalasPadam
  2. yang ni best ea ? ada try satu lagi tu, tapi yang itu kureng

    BalasPadam
  3. nak kena try gak la.. hihihihi

    BalasPadam
  4. wahhh ada yg baru eh.. lama tak pakai foundation ke bb cream maybel..

    BalasPadam
  5. lawa blog!! hahaha ini nampak kemas dan tak cun

    BalasPadam
  6. bestnya El, Maybelline memang jenama yang terunggul kan..:)

    BalasPadam
  7. aritu ada menang set maybelline..dlm tu ada la tgk ada BB cushion tp bila dpt adiah tkde plak..mls la nk komen byk

    BalasPadam
  8. Macam best je nengok kak el pakai..

    BalasPadam
  9. Wahh untunglah dpt bb cushion ni. Ramai yg akui kualitinya.. make up sikit2 pun daqh terserlah kecantikan :) :)

    BalasPadam
  10. nampak lebih mudah dan senang untuk digunakan...

    bagus bagus tu..

    BalasPadam
  11. terima kasih atas perkongsian

    BalasPadam
  12. baru keluar produk ni ek... best best best

    BalasPadam
  13. cantik bekas dia. eksklusif gitu

    BalasPadam
  14. Lea x guna lagik bedak ni El.. brg dalam kotak tu pown x berusik agik.. hehe

    BalasPadam
  15. Siqah suka Maybelline jugak :)

    BalasPadam
  16. Yang ni tersangatlah best. Jimat masa make up.. Tahan lama kat muka.. Rose suka sangat.. Pakai gi kerja dah 4 hari ni... Hihi

    BalasPadam