KASUT CARLO RINO DARI LAZADA

11:38 PG

Assalamualaikum dan salam manis untuk semua :)

Isnin lepas pergi Aeon Bukit Mertajam untuk redeem voucher dari Lazada. Voucher redeem kasut Carlo Rino ini salah satu barang yang El dapat dalam Lazada Surprise Box yang lepas. Lazada macam tahu-tahu birthday wishlist tahun ni nak kasut. Sebab dalam entry sebelum ini entry Birthday Wishlist ada El mention nak kasut untuk birthday nanti. Rezeki El kut ye Alhamdulilah

Semalam di butik Carlo Rino lama jugalah nak dapat kasut sebab promoter di situ tak tahu pasal redeem voucher ni. Jenuh promoter tu call sana sini. Akhirnya promoter suruh El pilihlah kasut yang berkenan dihati. El pun macam tak tahu nak kata apa. Speechless. Rambang mata dibuatnya


Terima kasih Lazada. You make my day. Special thank you juga pada pihak Carlo Rino yang sudi sponsor kasut El. 


Bolehlah simpan untuk buat kasut raya nanti. Jimat dah. Sekarang macam best je nak start buat koleksi kasut almaklumlah #bloggerterkenal kekdahnya kena ada koleksi kasut2 senang nak pergi event hahaha #perahsantan sangat kan #silamuntah #janganmengata #jangankecamsaya ok :) #guraugurausaja (main hashtag pulak kat sini hehe)

 Walau birthday sales di Lazada dah habis tapi Lazada tetap bagi harga yang berbaloi untuk pelanggannya. Dapatkan kasut Carlo Rino dengan harga yang hebat. Ada banyak koleksi2 menarik jenama Carlo Rino


Klik SINI

 Klik SINI

Tengok tu ada sales sampai 71% boleh lah kawan2 usha buat stok kasut raya nanti :)

 

You Might Also Like

16 uols awesome

  1. Waaa cantik kasut... Lea amek kasut kerja jerk.. x byk choice kat sini..

    BalasPadam
  2. saya pun dapat voucer gak hahahhahah :P

    BalasPadam
  3. waa dah ada kasut raya, tahniah el..beruntungnya ;)

    BalasPadam
  4. cantiknya El..boleh buat kasut raya
    JanjiKita

    BalasPadam
  5. wahhh.. cantik kasut CR sis tu.. best jugak bila dapat voucher kan.. boleh pilih kasut yg kite suka.. hehe..


    *********************************************
    Jemput join Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway dari blog ceriteraibu.com .. hadiah menarik menanti peserta bertuah tau… boleh bagi untuk anak tersayang nanti.. hihi..

    http://www.ceriteraibu.com/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
    *********************************************

    BalasPadam
  6. tgk online mcm2 design cantik2 tp tu la takut tk ngam size kaki tu

    BalasPadam
  7. #bloggerterkenal. Review setiap hari kena pakai kasut baru hehe

    BalasPadam
  8. Cantiknya kasut. Berseri El masa raya nanti :)

    BalasPadam
  9. Cantik kasut ni... Alhamdulillah, rezeki.. Wahhh siap berhashtag ni. Hikhik.

    Rose redeem di batu pahat, mudah pula. Mereka ambil voucher, terus key in data.
    Terus suruh pilih mana yang berkenan.

    BalasPadam
  10. cantik..saya memang peminat kasut ...tak kira kasut lelaki atau wanita..

    paling suka kalau kasut high heel

    BalasPadam
  11. ala..jeles..hehehe..bestnya kak el...dah xpayah beli kasut untuk raya ni

    ~ Kisahsidairy~

    BalasPadam
  12. Alamak.. cantik sangat nie..
    Kalaulah sha masih pakai yang tinggi-tinggi nie.. memang beli satu..

    BalasPadam
  13. cantik kasut. seronok habis letewww hihihi

    BalasPadam
  14. Wahhh cantiknya.. Kite kenan yg warna merah tu :)

    BalasPadam