5TH BIRTHDAY SURPRISE BOX BY LAZADA

12:11 PG



Lazada buat kejutan lagi. Kali ini sempena menyambut 5th Birthday Suprise, Lazada akan membuat crazy sales selama 3 hari bermula 22 March sehingga 24 March 2017 sahaja. Diskaun sehingga 90% dari pelbagai barangan dan jenama. Wow ini kali sangat best. Anda semua wajib save the date ok. Semua pun tahu Lazada is the best shopping online yang menyediakan pelbagai barangan dan jenama dengan tawaran yang istimewa yang pastinya mengembirakan hati anda. 

Surprise Box dari Lazada untuk El


Sempena kelahiran Lazada yang ke5 ini, Lazada telah menghadiahkan Birthday Surprise Box kepada blogger yang terpilih. Alhamdulilah El antara yang terpilih. Yang touching tu sebab birthday El pun bulan depan je. Bila dapat email yang El terpilih dan surprise box pun telah dihantar, happy sangat sampai tak sabar nak tengok apakah yang surprise sangat tu.


Ini adalah antara barangan yang El dapat dari birthday surprise box. Memang surprise sangat. Kebetulan sebelum ini El ada buat wishlist untuk memiliki sling bag, kasut dan barang makeup. Tak sangka pula 3 barang ini ada di dalam surprise box dari Lazada. Tersangat suka sampai tak percaya. So ini adalah hadiah yang paling bermakna untuk El.

Di sini El sharekan satu video unboxing birthday surprise box. Tengok tau. Excited bukan main hihi


Ok di sini El share dengan anda semua barangan yang El dapat. Sempena "CRAZY SALE" bermula 22 March sehingga 24 March. 3 HARI SAHAJA tau. Anda boleh dapatkan dengan harga yang murah. Jangan lupa ok save the date.

Jika berminat nak beli barangan yang El dapat ini dengan harga yang menarik sempena 5th Birthday Surprise by Lazada, anda hanya perlu klik pada link pada setiap gambar ok.
 











Terima kasih Lazada. You make my day!
Jangan lepaskan peluang ini ye kawan2. Save the date
22-24 March 2017
HAPPY SHOPPING
tentunya di LAZADA :) 

Btw, HAPPY 5th BIRTHDAY LAZADA!!!

You Might Also Like

16 uols awesome

  1. syok dpt surprise box lazada..mcm2 ada

    BalasPadam
  2. Woww syioknyaaa.
    Tahniah El .

    BalasPadam
  3. Bonia beg tu!! Cantiknyaaaa! Bestnya dapat hadiah banyak2 camnie :)

    BalasPadam
  4. byk nya !!!! wah rezeki birthday juga ni kira nyaa.. thniah awak =D

    BalasPadam
  5. wow....syoknya..ala..bila nak dapat suprise ni..huwaa...

    ~ Kisahsidairy~

    BalasPadam
  6. Best giler tgk video El ni....

    BalasPadam
  7. Wahh seronoknya kak El macam macam dapat :)

    BalasPadam
  8. Tahniah el...
    Semua barang tu memang sesuai sangat dengan perempuan macam kita ni kan..

    BalasPadam
  9. Handbeg kerlas gituuu...best kan dapat hadiah ni!

    BalasPadam
  10. untungnya siap dapat beg bonia

    BalasPadam
  11. lawanyaaa.. melaram sakan kalau dpt

    BalasPadam
  12. seronok depa dapat macam2. tahniah Kak El

    BalasPadam