SHAPEE NURSING BRA PILIHAN IBU YANG MENYUSU

11:41 PG


SHAPEE NURSING BRA PILIHAN IBU YANG MENYUSU


 Shapee Nursing Bra | Pilihan ibu yang menyusu yang terbaik di pasaran.

Assalamulaikum dan salam sejahtera kawan2 semua.
Ibu2 di luar sana tentu tahukan item yang wajib ada dalam barang keperluan ibu untuk kelahiran bayi adalah nursing bra. Nursing bra merupakan kelengkapan si ibu untuk memudahkan sesi penyusuan kepada bayi. Pilihan nursing bra juga penting untuk keselesaan ibu dan juga memudahkan proses penyusuan.

Untuk diri el yang masih menyusu Ariqa (2tahun 5bulan) nursing bra adalah satu keperluan dan item yang sangat penting untuk breastfeeding. Jenama Shapee nursing bra adalah pilihan el sebab reka bentuk bra yang sangat sporty, kain yang selesa, membentuk payudara cantik dan macam2 lagilah. Memang best sangat.
 


Apa itu Shapee?

Shapee adalah satu web shopping online untuk wanita yang menjual pelbagai produk seperti shapewear, maternity dan compression wrap Shapee sangat memahami bahawa wanita mempunyai pelbagai bentuk dan saiz ingin kelihatan dan berasa terbaik.

Keistimewaan Seamless Shapee Nursing Bra
 
 
Seamless Shappe Nursing Bra ini merupakan nursing bra tanpa wayar yang memberi 360⁰ sokongan yang selesa bagi si ibu. Sangat mudah untuk penyusuan dan tentunya keselesaan si ibu adalah paling utama kerana penyusuan adalah satu proses yang melibatkan emosi juga tau.





 Nursing bra perlu ada nursing clip. Seamless Shapee Nursing bra ini clip ini memberi sokongan yang maksimum dimana tali bra direka dengan inovasi yang mudah dan fleksibel bagi memudahkan penyusuan dan yang paling best dilengkapi dengan bra pad sekali.  Bra padnya boleh dibuka dan diganti.




Paling el suka Seamless Shapee Nursing bra sangat selesa ok kerana ianya diperbuat daripada kain fabric nylon dan spandex (breathable) yang sangat selesa dipakai sepanjang hari. 






Shapee Nursing bra ini bukan sahaja memberi keselesaan keyakinan kepada si ibu malah ia didatangi dengan 3 pilihan warna yang menarik hitam, nude dan pink. 


Shapee Nursing bra menawarkan 3 saiz  M, L dan XL. Andakah anda tahu size bra anda?Ok boleh tengok contoh gambar dibawah ini


  El sudah pun mempunyai 2 warna pilihan Seamless Shapee Nursing Bra pink dan nude color. Harganya pun sangat mampu milik RM45.00 sahaja. Ibu2 yang sedang mencari nursing bra, sangat recommended Seamless Shapee Nursing Bra ini. Shapee Nursing Bra memberi keyakinan dan keselesaan sepanjang hari.

   
Untuk keterangan lebih lanjut dan rakan2 ingin membeli produk Shapee bolehlah lihat link dibawah ini ok 










Email:info@theshapee.com



You Might Also Like

12 uols awesome

  1. nampak gaya memang kena beli baru nursing bra ni..sebab yg lama dah dimakan tikus..hehe

    BalasPadam
  2. wow menarik info ni, sebelum ni biasa beli kat fabolous mom je..

    BalasPadam
  3. Kalau la dulu dah ade ni dah lama rembat..menarik dan nampak selesa pun ye.

    BalasPadam
  4. Menarik ni buat ibu y sdg myusu ank..

    BalasPadam
  5. menarik nanti ada anak boleh cuba ni

    BalasPadam
  6. Item wajib kena ada kalau nyusu anak ni

    BalasPadam
  7. best ni el. jenis getah bawah macam ni memang best

    BalasPadam