PRELOVED SHAWL GIVEAWAY | EL DARWENA PAGE

9:47 PG


PRELOVED SHAWL GIVEAWAY

El nak war2kan pada kawan2 semua. El ada buat satu giveaway di facebook ok. Siapa2 ada akaun facebook boleh join giveaway tu ye. 

Sempena El Darwena Page ini, El nk buat giveaway 2 pasang shawl.
 
LIKE El Darwena Page
LIKE post giveaway ini
Share post ini di timeline anda (pastikan post ini public)
Tag 3 rakan anda di ruangan komen bawah pos ini

❤️ Seorang pemenang akan memenangi 2 pasang shawl iaitu shawl bubble dan shawl end curve.

❤️❤️ SEMOGA BERJAYA! ❤️

You Might Also Like

15 uols awesome

  1. Balasan
    1. KAMI SEKELUARGA TAK LUPA MENGUCAPKAN PUJI SYUKUR KEPADA ALLAH S,W,T
      dan terima kasih banyak kepada AKI atas nomor yang AKI
      beri 4 angka [9069] alhamdulillah ternyata itu benar2 tembus .
      dan alhamdulillah sekarang saya bisa melunasi semua utan2 saya yang
      ada sama tetangga.dan juga BANK BRI dan bukan hanya itu KI. insya
      allah saya akan coba untuk membuka usaha sendiri demi mencukupi
      kebutuhan keluarga saya sehari-hari itu semua berkat bantuan AKI..
      sekali lagi makasih banyak ya AKI… bagi saudara yang suka PASANG NOMOR
      yang ingin merubah nasib seperti saya silahkan hubungi KI JAYA,,di no (((085-321-606-847)))
      insya allah anda bisa seperti saya…menang NOMOR 750 JUTA , wassalam.

      Padam
  2. semoga giveaway berjalan lancar dan el makin dimurahkan rezeki :)

    BalasPadam
  3. Yeah!! Sha dah joint..
    semoga ada rezeki shawl cantik..

    BalasPadam
  4. saya singgah blog ni dan follow ya. wahhhh meriah betul blog ni hehehe, jemput melawat blog saya jika berkelapangan.

    http://anothersyed.blogspot.my

    BalasPadam
  5. insyaallah ada kesempatan nanti zaza join :)

    blog dah bertukar baru <3 aumm

    BalasPadam
  6. wahhh mama El buat GA. boleh join ni

    BalasPadam