CITREX AMG | KEKALKAN BENTUK BADAN YANG IDEAL DAN MENAWAN

3:01 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan2 semua

CITREX AMG KEKALKAN BENTUK BADAN YANG IDEAL DAN MENAWAN

CITREX AMG | Kekalkan bentuk badan yang ideal dan menawan. Kawan2 ada masalah berat badan?Ingin dapatkan bentuk badan yang ideal?Semua wanita inginkan bentuk badan yang menawan dan tentunya berazam menurunkan berat badan kan?Berat badan ini merupakan isu sensitif untuk kaum wanita. BETUL TAK??Lagi2 kalau penimbang berat tu menunjukan arah kilo yang membuatkan kawan2 jadi stress. Jangan risau ok, di sini El nak share dengan kawan2 semua tentang CITREX AMG yang akan membantu kawan2 kekalkan bentuk badan yang ideal dan menawan.

Sejak berpindah rumah baru ni seriously el tak ada masa untuk workout. Memang sedih bila dah tak ada masa untuk senaman ni tambah menakutkan lagi bila kejadian ni makin lama membuat berat badan el dah semakin naik. Sebelum ini memang gigih seminggu 2 atau 3 kali jogging dan berbasikal. I miss that moment. Bila tak workout dan tidak menjaga pemakanan, tentu sekali berat badan kita akan semakin bertambah.

Bila kerisauan ini menjadi mimpi ngeri El, El  telah diperkenalkan dengan satu produk kesihatan iaitu Citrex AMG keluaran Pharmaniaga. Jom baca apakah keistimewaan Citrex AMG ini yang telah membantu El mencapai berat badan ideal dan menawan.


APA ITU CITREX AMG

Citrex AMG merupakan makanan tambahan yang mengunakan gabungan unik bahan-bahan semula jadi seperti bijian ekstrak Mangga Afrika, Yerba Mate dan Garcinia cambogia. Gabungan unik bahan-bahan yang terbukti secara klinikal untuk menyokong proses biokimia badan untuk meningkatkan pengurusan berat badan secara semulajadi.
 

  KEISTIMEWAAN CITREX AMG

⇨Mencegah makan berlebihan
⇨Meningkatkan tenaga
⇨Membakar kalori
⇨Sumber serat dalam diet

 Selain itu juga CITREX AMG ini diiktiraf HALAL oleh JAKIM. Malah produk ini SUGAR FREE. 

 Untuk pengetahuan anda, Citrex A.M.G TIDAK mengandungi Sibutramine iaitu sejenis ubat yang disebut sebagai perencat nafsu makan dan bertindak di otak dengan merencat pusat yang mengendalikan nafsu makan. Pengambilan ubat ini akan mendatangkan kesan sampingan seperti pening kepala, denyutan jantung laju, masalah bercakap, bernafas dan susah telan, bengkak di muka, leher, tangan, bibir, mata dan kaki serta menyebabkan unusual bleeding atau bruising.

CARA PENGAMBILAN

Perut kosong pada waktu pagi dan sebelum tidur pada waktu malam. Bancuh sepaket dengan segelas air 200ml pada suhu bilik/air sejuk, kacau sehingga larut sebelum minum.

Langkah 1: Waktu pagi
Ambil 1 paket (sebelum sarapan pagi untuk mengawal tabiat pemakanan yang tidak sihat)

Langkah 2:  Waktu tengahari dan waktu malam
Ambil 2 paket (Sebelum makan tenghari dan malam untuk mendapat hasil yang lebih baik dan senaman yang kerap)


 Pengalaman El dengan Citrex AMG

Seriously el suka akan rasa Mangganya yang sedap. El ambil 2 kali sehari. Waktu pagi dan sebelum tidur. Bancuh dengan air sejuk lagi sedap. Macam minum jus mangga ok. Setelah 15hari el mencuba produk Citrex AMG ini tiada kesan sampingan seperti sakit perut ke atau cirit birit selepas minum malah lebih mudah lawas selepas minum. Sebelum minum Citrex ni, memang seluar dah makin ketat, tapi sekarang baru boleh tarik nafas lega haha. Kiranya Citrex AMG ini dapat turunkan berat badan dan kekalkan bentuk badan yang ideal. Takdelah drastik penurunan berat tu. Kalau pengambilan yang konsisten dan senaman yang kerap ditambah makanan yang seimbang Insyallah impian memiliki bentuk badan yang ideal dengan Citrex AMG tercapai. Yang penting produk ini mengawal nafsu makan :)


 Kawan2 patut cuba CITREX AMG ini sebab:

⏩Sumber diet serat
⏩SUGAR FREE 
⏩Hasil daripda tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan
 ⏩A.M.G dalam kategori pemakanan yang sihat.
⏩Tiada kesan sampingan
⏩ Meningkatkan metabolisme
⏩Membakar lemak

 ⏩ Gabungan unik bahan-bahan yang terbukti secara klinikal untuk menyokong proses biokimia badan untuk menurunkan berat badan secara semulajadi.

 CITREX AMG dari Pharmaniaga ni boleh didapati dengan harga sekitar RM75.00 untuk 28 sachet 15gram di Kedai DenaiHati :  http://www.denaisell.com/s/citrex-a-m-g/


You Might Also Like

15 uols awesome

  1. Wahh, makin letuplah kak el lepas ni dah minum citrex. Banyak khasiatnya ;)

    BalasPadam
  2. nampak sedap je, buat dari mangga.

    Cantiknya blog el, berwajah baru.

    BalasPadam
  3. Salam perkenalan.. blowalking, done follow blog ini dan klik iklan menarik di sini. :)

    BalasPadam
  4. nak kena beli gak ni... nak kurus

    BalasPadam
  5. Makin ohsem lah kak el ye...
    selim melim..

    BalasPadam
  6. Wah kak el...
    Makin selim la tokey pau ni

    BalasPadam
  7. macam2 lambakan produk kurus skrg ni, hati2 bila pilih

    BalasPadam
  8. Alaaa bestnyaaaa. Nak try jugaklah. Heheh

    BalasPadam
  9. Sama2 kita nyahkan lelemak degil kan kak el..hee

    BalasPadam
  10. makin solid molid meletops lah mama el lepas ni hihihi

    BalasPadam