PRESIDENTIAL SUITE PARK AVENUE, SUNGAI PETANI, KEDAH #PROJEKBLOGGERUTARA FAMILY DAY OUT

10:22 PG

 PRESIDENTIAL SUITE
PARK AVENUE, SUNGAI PETANI KEDAH 
 #PROJEKBLOGGERUTARA 
family day out

 Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Minggu lepas team Projek Blogger Utara ada buat family day out dekat Hotel Park Avenue, Sungai Petani, Kedah. Kami sangat bertuah kerana pihak hotel sudi menaja penginapan percutian kami di Hotel Park Avenue yeayy alhamdulilah

Tapi rakan2 el yang datang solo dapatlah merasai pengalaman menginap di bilik Presidential Suite yang serba mewah dan lengkap dengan pelbagai kemudahan. Jom check it out!!!


Ok welcome to Presidential Suite 1101


Living room ada dua satu di bahagian depan dan satu lagi di bahagian dapur


Perghh masuk2 sini rasa mcm orang2 berada atau kerabat2 diraja..sebab serba kekuningan gitu. Table serve pun vvip sangat


Lengkap dengan dapur peti ais


Deko bilik simple tapi mewah


Bolehlah nak santai2 kat sini sambil tengok view Sungai Petani. Bilik ini berada di tingkat 11. View pun awesome


Beruntung lah rakan2 el tu dilayan vvip sungguh hari tu hehe



Ada dua bilik air yang besar siap bathtub


Untuk yang ingin berhoneymoon bolehlah pilih bilik ini. Sangat sesuai untuk pasangan yang menyambut ulangtahun sangat privacy dan romantis gitu.

Jom tonton #VLOG7 El sekitar penginapan kami di sana




You Might Also Like

15 uols awesome

  1. Wahhh memang nampak grand dan selesa sangat bilik dekat sini.

    BalasPadam
  2. hotel cantik, bilik ada bathtup lagi

    BalasPadam
  3. sponsor ?? wah seronok nya =D
    best jg ada buat family day anatara blogger mcm ni, mgeratkn sillaturrahim =)

    BalasPadam
  4. wow hebat ni! bilik pun mewah gilerrrr

    BalasPadam
  5. Wahh tuuu dia bilik.. memang kelasss. Seronok btul tengok... best2 :) :)

    BalasPadam
  6. cantiknya hiasan dalaman dia kak..

    BalasPadam
  7. wah bestnya siap sponsor lagi

    BalasPadam
  8. Suruh bos PBU n Admin payung lg bilik cmtu kt yg single2 ni...hahaha

    BalasPadam
  9. Bestnya bilik tu...
    Layanan vvip uolls

    BalasPadam
  10. wah suite presidential ek.. kemain lagi... best tuh. nampak besar biliknyerr

    BalasPadam
  11. mak oiii bilik dia sakan nya macam anak raja

    BalasPadam
  12. best bilik tu. Nampak mewah sangat

    BalasPadam