HAPPY 8TH BIRTHDAY NUR ARWEN DAFINA 1.1.09-1.1.17

2:10 PTG

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua
Adoii lama tak bersiaran di sini
El sibuk pindah rumahlah hihi
Alhamdulilah hampir 11 tahun El tinggal menumpang di rumah mertua. Tahun 2017 adalah perjalanan hidup baru keluarga El dimana sekarang tinggal di rumah sendiri yeayy hihi walaupun rumah kecil secoet syukur diberi kenikmatan sementara olehNYA. 

1.1.09 adalah hari paling special dalam hidup El sebab dikurniakan seorang cahaya mata yang kedua (perempuan) yang diberi nama Nur Arwen Dafina. So birthday Arwen kali ni el nak buat surprise kat dia. Last el beli kek harijadi 2 tahun lepas kut haha. So acapkali lah dia tanya mama..bila nak beli kek harijadi Arwen. Adoii hiba plak si mama dengar. Bila jawab..tunggulahh tunggulahh dah sampai 2 tahun duk tunggu hihi.

So untuk harijadi ke-8 ni adalah kek untuk dia. El buat surprise untuk dia. Mujur tak terkantoi sebab dia nampak el duk wasap dengan tukang buat kek tu hihi. 

Pagi2 new year tu El dah kuar pi ambil kek. Sampai2 rumah, ketuk2 pintu berharap Arwenlah yang buka pintu. Sekali dia yang buka..terus El nyanyikan lagu happy birthday. Terus dia nak nangis w/pun air mata tak keluar. Arwen ni orangnya memang sukar diramal, sensitif, tak dengar cakap pun satu hal hahah tp orangnya mmg manja (tapi pagai lebih kurang mama je haha)


Selamat harijadi Arwen mama. Semoga menjadi anak yang soleh, mendapat keberkatan kehidupan dariNYA dan berjaya dunia akhirat amin


Hari tu ada tanya, lau mama nak wat kek harijadi nak buat kek apa..terus dia cakap nak Pirate Fairy tu. So inilah kek dia hihi.

Arwen sekarang darjah 3. Awal masuk skul dah ni sebab lahir 1.1 kan. Memang mula2 tu prestasi tercorot sikit sebab dah 3 bulan prasekolah baru pihak sekolah perasan yang Arwen kena masuk darjah 1. Awal2 hari tu bila El tanya pihak kementerian kata OK. Then jadi masalah lah hari tu pelajaran  byk tertinggal. Tapi alhamdulilah sekarang Arwen dah bole follow kengkawan

So sempena 2017 tu el ada wish dalam video kat bawah ni ok jangan lupa subscribe tau


You Might Also Like

7 uols awesome

  1. HAppy Birthday Arwen..Semoga pjg umo, murah rezeki dan sihat ceria sokmo..Aamiin!

    BalasPadam
  2. happy birthday utk arwen..smoga jd ank yg solehah

    BalasPadam
  3. happy birthday Arwen ya semoga menjadi anak solehah pada mama El nanti
    birthday Arwen nak sama lah dgn anak kaknoor esuk 6 hb El haha
    kalau dekat boleh lah tumpang kek lawa tu :)

    BalasPadam
  4. happy bday arween...moga jadi anak yg solehah

    BalasPadam
  5. happy birthday arwen. Birthday kita sama juga bulan 1 6/1.
    Tahniah el dapat duduk rumah sendiri.

    BalasPadam