BELI KERETA ONLINE DI TOOKAR DAN NIKMATI DISKAUN HEBAT

12:47 PTG

BELI KERETA ONLINE DI TOOKAR
DAN NIKMATI DISKAUN HEBAT

Beli kereta secara online!!Serious???Wah sekarang bukan main senang nak beli kereta pun hanya di hujung jari sahaja. Hanya di TOOKAR

Sempena Perayaan Tahun Baru Cina ini Tookar akan memberi Chinese New Year Deals dimana pembeli kereta boleh menikmati penjimatan bermula dari RM1,000 dan banyak lagi dengan pergi melalui laman web Tookar ini. WOW!!!Syoknya!!!dan banyak lagi tawaran hebat lain. 
Teruskan membaca heyy 😉


APA ITU TOOKAR

TOOKAR adalah platform automotif secara talian online bertujuan untuk memudahkan pelanggan membeli kereta idaman mereka. Selama hampir 3 tahun ini, Tookar merupakan platform kereta pembelian secara online pertama dan terbesar di ASEAN, menetapkan standard baru untuk kelajuan, kemudahan dan menjimatkan kos untuk jualan kenderaan baru dan terpakai.

KEISTIMEWAAN TOOKAR


1) Real good discounts (Diskaun yang sebenar)
2) Real authorized dealers (Dealer yang disahkan)
3) Simple & Fast (Mudah dan Cepat)
4) Door-to-door service (Perkhidmatan pintu ke pintu)
5) Guaranteed booking fee refund (Dijamin tempahan Bayaran balik)

CARA BELI KERETA DI TOOKAR


Jika anda ingin menukar kereta atau ingin memiliki kereta idaman anda, anda hanya perlu melawati website Tookar dan cari kereta idaman anda.  SANGAT MUDAH dan JIMAT KOS


  1. Login dengan no hp atau akaun facebook.
  2. Pilih jenama kereta yang diidamkan.
  3. Pilih warna pilihan. Spesifikasi-spesifikasi pilihan model kereta turut disenaraikan.
  4. Pilih tawaran terbaik yang diberikan.
  5. Bersedia buat tempahan.
  6. Tunggu panggilan dari penjual.

APA KATA MEREKA?


REBUT PELUANG ANGPAU RM1000 DI TOOKAR 
 

 Kebanyakan pembeli kereta menunggu masa yang baik untuk membeli sebuah kereta baru.  Sempena Chinese New Year ini di TOOKAR juga turut memberi diskaun hebat kepada pelanggan-pelanggan mereka. 

Jika anda beli kereta di Tookar nyatakan kod promo sempena sambutan Tahun Baru Cina iaitu SL1E8PC (sah sehingga pertengahan Febuari 2017) dan anda akan dapat angpau yang berjumlah sebanyak RM1000.
 

Antara jenama kereta yang anda boleh beli di Tookar. Jom apa tunggu lagi. Pilih kereta idaman sekarang!!Tookar merupakan premis perniagaan yang sah. Untuk maklumat lanjut boleh hubungi Tookar di:

Suite 27,6th Floor,
IOI Business Park,
47100, Puchong,Selangor
Tel : +603-8084 1100
Website: https://www.tookar.my/

You Might Also Like

3 uols awesome

  1. Dah jadi macam trivago versi kereta ya. Masukkan bajet & diskaun dah keluar senarai dealer. 😃
    .
    Sisi positif, memang memudahkan pelanggan untuk pilih dis kaun terbaik.
    .
    Persaingan antara kedai kereta pun makin sengitlah kan 😃
    .
    Hi

    BalasPadam
  2. Wahh kereta pun boleh beli secara online sekarang. Memang memudahkan sangat. Nanti nak tengoklah website diorang 😊

    BalasPadam
  3. baru tahu yang kereta pun dah boleh beli online. Fuh teknologi makin canggih sekarang ni kan..

    BalasPadam