5 BARANG IDAMAN UNTUK TAHUN 2017

4:36 PTG


5 BARANG IDAMAN UNTUK 
TAHUN 2017

Assalamualaikum semua..salam 1Msia :)
Gong Xi Fa Chai kepada rakan2 yang menyambut Tahun Baru Cina. Hari ini January terakhir 2017. Aduhh cepatnya masa berlalukan. Apa azam 2017 yang telah rakan2 dah tercapai wee weee?Azam el nak shopping barang rumah. Yelah sejak berpindah rumah ini, banyak yang perlu dibeli. Kebetulan  LAZADA sekarang ini ada buat sale sempena Tahun  Baru Cina http://www.lazada.com.my/cny-red-hot-sale/



Jomlah lihat apa yang El nak beli untuk 2017 kali ini

1) Sofa
Kami masih lagi mencari sofa untuk living hall. Memang sekarang ini duduk atas lantai sahaja. Sampai en. hubby pun mengadu sakit2 badan sobsob. Rumah kami kecil saja, so nak cari sofa yang simple tapi moden. Ha terjumpa la I Home S 777 sofa+stool yang comel ni. Siap ada stool tu boleh lah en. suami relax2 letak kaki kat situ haha.



 2) Karpet
Sofa pun dah ada. So nak beli karpet pula. So bila kelebek punya kelebek tak sangka ye dalam LAZADA ada jual karpet ikea tu. Apalagi teruslah klik dan berkenan sangat. Karpet IKEA Hulsig Rug memang jadi kegilaan sekarang kalau nak deko2 rumah. Haih kalau lah dapat memang peluk karpet je lah nanti kihkihkih




3) Philip Iron Steam
Philip GC8650 adalah idaman El sejak dedulu lagi. Memang wishlist dari tahun lepas lagi. Siapa dapat ini memang beruntunglah sangat. Lagi2 el ni anak dah 3 orang bersekolah..berderet baju2 anak2. Kalau dapat Philip Iron Steam ni, tak adalah berpeluh ketiak mak paknya kan hihi. Memang kerja2 seterika baju2 ni cepat dan senang kekdahnya.


4)TV cabinet
Yang ini pun kena ada juga. Pilihan el adalah CHF Dennas 6FT TV Cabinet. Barulah living hall tu nampak cantik..nampak kemas. Bolehlah nak letak astro, moderm situ. Sekarang semua atas lantai je haha adoiii


5) Power bank
Last but not least el nak power bank lah. Kesian el nak pi review kena tumpang kawan punya power bank haha. So alang2 lazada tengah ada sales ni el grab lah power bank bingo LGD-L52 yang kacak ni.


Total kesemua barang di atas berjumlah RM2017 memang cantik sangat nombornya dengan tahun ni kan..yeayy

Ha korang...kalau nak shopping kena masa-masa camni la. Tengah ada sales http://www.lazada.com.my/cny-red-hot-sale/. Apalagi jom terjah sebelum jualan murah berakhir.

You Might Also Like

5 uols awesome

  1. best nmpk sofa tu...hah iron idaman rmi

    BalasPadam
  2. Wow!! Bestnya barang-barang yang kak el nak beli.. idaman Sha juga nie..

    BalasPadam
  3. alahaii..tak sempat nak join..bz duk panjat bukit ritu..pep2 pon gud luck 2 uols

    BalasPadam
  4. Philips iron tu pun salah satu wishlist iols jugak walaupun anak belum sekolah lagi hukhukhuk

    BalasPadam