Selasa, 20 Disember 2016

SELAMAT HARI LAHIR MAK YANG KE 63

Assalamualaikum semua..selamat sejahtera :)

Plan nak surprise birthday mak tercapai. Hari jadi mak jatuh sabtu 17/12 tapi iols minta suh buat hari Ahad lepas. Sebab iols kan keje sabtu. Nak jugak sambut sesama ngan mak hihi.

Plan adik beradik. Mak terkejut dan happy dapat surprise dari kami. El pulak pagi2 ahad tu dah ke dapur nak masak laksa ngan nasi tomato untuk mak
Mujurlah sempat sampai kat kampung on time. Lau tak surprise tu x jadilah

Even macam2 rintangan masa surprise tu..sebab mak mcm heran jugaklah duk tanya macam2..el pulak x cadang pun nak balik kampung..habaq kat mak balik krismas hahaha
Mak pun x faham apa dah jadi hari tu kuikuikui


Selamat Ulang Tahun Kelahiran Mak yang ke 63. Mak tengah hiba baca nota dari anak2 dia hihi. Suh tampal je nota kami tu lam bilik. Tiap2 malam sebelum tidur tu bacalah..kihkihkih


Surpirse gift ni weols amik dari kawan adik. Dia ada buat servis ni. Siap hantar depan umah. Mak pulak terkebil2 dapat belon, coklat ngan kek hahaha


Cuculah yang sakan berebut nak coklat kihkihkih


Simple je ari tu..iols masak nasi tomato, ayam masak merah, kerabu timun ngan laksa je


Mak happy sangat dapat surprise cam gitu. Dok ceritalah kat adik2 el yang tak dapat balik hari tu hihi. 
Selamat hari lahir mak. Semoga mak panjang umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik. Terima kasih sebab membesarkan kami. Terima kasih segala-galanya. Hanya Allah dapat membalas jasa mak. We luv u mak.

6 ulasan:

  1. happy birthday utl mak EL...smoga diberikan kesihatan yg baik

    BalasPadam
  2. selamat hari lahir makcik
    moga terus sihat dan dirahmati selalu :)

    BalasPadam
  3. Selamat hari lahir buat mak kak el..
    Semoga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yang baik..

    BalasPadam
  4. Semoga diberikan kesihatan yang baik...

    BalasPadam
  5. Selamat Hari Lahir untuk mak kak El. Moga diberi kesihatan yang baik selalu :)

    BalasPadam
  6. selamat hari lahir buat mak k.el..

    BalasPadam