PAPISZ CAFE | TEMPAT MAKAN BEST DI PENANG

3:00 PTG

PAPISZ CAFE
TEMPAT MAKAN BEST DI PENANG

Assalamualaikum salam sejahtera


2 hari lepas kami sekeluarga dapat makan dinner di luar. Ada port baru buka di area rumah kami
Papisz Cafe. Dulu tempat ni berlokasi di Sungai Pinang. Tapi dah pindah ke Sunway Tunas. Kami ni jarang sekali lah nak makan tempat2 cafe macam ni. Selalu kami makan di warung2 tepi jalan or food court je hihi. So kadang2 layan tempat macam ni pun best juga. Alang2 en. shumi nak belanja #jomjomyeah 




Decoration cafe ni sangat simple. Hitam dan putih menjadi pilihan. Ala2 scandinavian pun ada. Kami risau juga lah sebab customer mula membanjiri cafe ni. Takut juga order lambat sampai. Tahu2 sajalah bebudak ni tak boleh tunggu lama. Alhamdulilah order cepat sampai. So check it out apa yang kami order. Menu pun banyak. Tak tau pilih mana. Adoii


Chicken Burger untuk anak2


Mix Grilled untuk en. shumi (boleh share 2 orang ni)


Spageti aglio olio untuk semua :)


Chicken Parmigiana untuk el


Oreo Blended 


Susah nak ambil gambar ngan en.shumi sebab dia tak suka sangat..ni pun dia yang offer..hahaha

Overall makanan di sini memang sedap. Portion pun banyak.  Harga memang berpatutan. Tempat pun best. Saya bagi 4 bintang hehe. Kalau anda semua nak cuba makan di sini boleh check it out fb Papisz Cafe

You Might Also Like

13 uols awesome

  1. Oreo blended teringat dekat cake oreo makan di secret resepi. Sedapnye.

    BalasPadam
  2. Menyelerakan.. Bila agaknya boleh p pulau P ni.. huhu..

    BalasPadam
  3. western dia...memang sedap-sedap j etu

    BalasPadam
  4. Aglio olio tu nampak sedap jer..

    BalasPadam
  5. Suka dgn cafe ni.. tempat selesa, kreatif dan makanan pun nampak bnyk dan menyelerakan.. marveles!!

    Selamat Tahun Baru buat El sekeluarga.. salam ceria selalu :) :)

    BalasPadam
  6. burger burger burgerrrrrrrrrrrr

    BalasPadam