MYTOWN SHOPPING CENTRE 2017 DAN SERTAI CONTEST #GOOSEYSELFIE

10:03 PG

MYTOWN SHOPPING CENTRE 2017
DAN SERTAI CONTEST
 #GOOSEYSELFIE 


MYTOWN Shopping Centre akan dibuka pada awal 2017 yang terletak di Jalan Cochrane, Kuala Lumpur merupakan pusat keluarga dan gaya hidup membeli-belah terbaru di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur yang diterajui oleh IKEA. 




Yang best shopping centre ini bersambung dengan IKEA Cheras tau. Wahh..bolehlah bersambung2 membeli-belahkan 😀😀😀

MyTOWN ini terletak di lokasi yang strategik dan mengambil masa hanya 5 minit memandu dari bandar. Selain itu, para pengunjung boleh ke MyTOWN dengan menggunakan MRT bawah tanah di Stesen Cochranei. 


 MyTOWN mempunyai 460 kedai setinggi lima tingkat akan dilengkapi pelbagai kemudahan asas antaranya seperti 6,500 petak letak kenderaan, pintu masuk yang eksklusif, ruang yang luas bagi majlis, pusat permainan kanak-kanak serta kemudahan lain seperti tandas dan surau. 
 
Joakim Hogsander, Pengurus Besar MyTOWN berkata pusat membeli-belah juga dilengkapi dengan soundscapes komposisi untuk mewujudkan suasana yang lebih mesra dan santai. Tarikan ini tidak boleh didapati di mana-mana pusat membeli-belah lain di negara ini.

JOIN #GOOSEYSELFIE dan berpeluang untuk memenangi hadiah yang MENARIK



Ok untuk memeriahkan lagi sempena pembukaan pusat membeli belah ini, pihak MyTOWN menganjurkan satu contest iaitu #GooseySelfie. Ha yang suka berselfie tu bolehlah join contest ini. Rebut hadiah bernilai lebih RM10,000 untuk dimenangi
  
  Syarat-syaratnya: 
1) Dibuka kepada semua rakyat Malaysia.
2) Tarikh tutup pada 15 Januari 2017. 
3) Akan ada 10 pemenang mingguan

  Jom tengok cara2 nak join:
  • Log on website www.gooseyselfie.com.my
  • Klik pada "Join Now"
  • Klik pada "Start"
  • Log in dengan Facebook
  • Jawab soalan yang mudah
  • Upload gambar selfie guna phone/camera
  • Tambah elemen goose menarik pada gambar selfie tersebut
  • Dan "Submit"
  • Akhir sekali share ke Facebook dengan hashtag #GooseySelfie  


El pun dah join. Ok untuk #gooseyselfie setiap peserta ada nama goosey diberikan. Untuk El diorg bagi Goosifer Aniston haha
 
Untuk maklumat lanjut mengenai contest #GooseySelfie sila layari www.gooseyselfie.com.my 

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pembukaan MyTOWN Shopping Centre boleh layari www.mytownkl.com.my

Good luck semua

You Might Also Like

11 uols awesome

  1. wah shopping mall baru under ikea...good luck EL

    BalasPadam
  2. Wahhh makin banyak mall lepas ni. Hehe. Goodluck kak El :D

    BalasPadam
  3. sila sedia duit bnyak2 ya..tahun depan bleh perabih

    BalasPadam
  4. Gawat pun shopping mall baru buka juga ya

    BalasPadam
  5. Wow....shopping sakan la nanti ye. Lenguh kaki berjalan. Hehehe..

    BalasPadam
  6. mudahnya contest dia... gud luck kak el

    BalasPadam
  7. janggut nk tunggu IKEA buka kt penang 2018 nanti.. mcm senang nk masuk contest all the best

    BalasPadam