BABY LOVE PLAYPANTS NANO POWER PLUS

4:09 PTG

Baby Love Play Pants Nano Power Plus+


 Memilih produk yang bayi boleh menjadi sangat sukar bagi ibu bapa baru. Cuba Babylove PlayPants Nano Power Plus, lampin bayi yang boleh membuat hidup anda lebih mudah. Dengan lapisan penyerap double yang menyediakan penyerapan cepat, direka untuk membantu menjaga bayi anda sihat dan gembira. Selesa sesuai untuk setiap pergerakan. Satu cara yang baik untuk menjimatkan wang anda!


Baby Love PlayPants NanoPower Plus dengan inovasi terkini yang diperbuat daripada gel manik Nano adalah teras super penyerap hanya 1 mm nipis tetapi masih padat dengan manik gel dan lapisan penyerap berganda. Lapisan-lapisan memberikan penyerapan yang baik dan cepat dengan patut bukan besar yang selesa.

The Bubble Sheet lembut memberikan sentuhan lembut dan kekeringan tambahan yang membolehkan peredaran udara, membantu untuk menjaga kulit bayi anda segar dan kering.
 

Baby Love Play Pants Nano Power Plus baru ini bertambah baik dengan lapisan penyerap 2x ganda pengeringan lebih cepat. Sesuai untuk baby anda di siang hari dan malam kerana mudah untuk dipakai. Memberi keselesaan pada setiap pergerakan supaya bayi anda bebas melakukan apa-apa sahaja aktiviti kegemarannya.

 5 Fakta yang anda perlu tahu tentang Baby Love Play Pants

1) NanoPower - Dilengkapi manik gel yang menyediakan penyerapan yang baik dan cepat.

2) Bubble Sheet lembut - memberikan sentuhan lembut dan kekeringan tambahan.

3)  Mengawal kebocoran -
memberi perlindungan tambahan terhadap kebocoran pada kaki

4)  Regangan pinggang elastik- menyediakan kelembutan dan keselesaaan di kawasan pinggang, membolehkan fleksibiliti untuk menampung bayi anda yang setiap pergerakan

5) A
liran udara kembali lembaran - membolehkan udara, pengedaran, membantu untuk menjaga kulit bayi anda segar dan kering


 


Sesuai untuk dipakai oleh baby anda di siang hari dan malam kerana mudah untuk dipakai. Memberi keselesaan pada setiap pergerakan supaya bayi anda bebas melakukan apa-apa sahaja aktiviti kegemarannya.







Terdapat pelbagai size mengikut berat anak anda. Anak el dah 12kg so size XL memang sesuai dan fit untuk dia. Memang pants ini sangat2 membantulah sebab bila anak dah mula start explore sana sini, memang tak sempat nak pakaikan diapers biasa tu kan haha. So pants macam ini memang memudahkan kerja ibu2. 
 

Untuk anda yang ingin mencuba Baby Love PlayPants Power Plus+ sekarang di Lazada ada pelbagai promosi hebat antaranya promosi BUY 1 FREE 1. Dapatkan segera sementara stok masih ada.

You Might Also Like

5 uols awesome

  1. Untunglah kalau beli satu percuma satu :)

    BalasPadam
  2. nasib baik anak anak aku dah tak pakai pampers. kalau idak aku nak rembat gak lah

    BalasPadam
  3. anak2 sesuai dengan petpet. tak pernah try lagi brand ni. macam best. comel plak tu

    BalasPadam
  4. bila anak dah besar memang elok pakai yang jenis macam seluar ni, senang dipakaikan dan diaorang tak boleh nak main buka tutup tape.

    BalasPadam
  5. tak pernah pakai baby love, skrang pun pki pants je..senang, tak penat nak kejar sana sini..hihii

    BalasPadam