Rabu, 16 November 2016

WW SURPRISE SURPRISE

Isnin lepas masuk2 ofis je nampak parcel besar atas meja iols
Terus hati berbunga2 chenta ok hihi
Ada dua je kemungkinan sama kotak pink or kotak merah :)
So pelan2 bukak..tgk2 ada 2 kotak dari PR yang sama
Ya Allah tacing sgt iols
Dah lah anniversary x lama lagi..macam happy giler lah
Wangi semerbak ofis el hihi
Ni kira anniversary gift in advance lah kan 
 

Thank you PR Enchanteur
Nanti iols story apa yang ada dalam kotak ni k


22 ulasan:

  1. Wahhhhkak el. Heheh. Enchanteur best kannn :)

    BalasPadam
  2. wahhh... harum semerbaklah awk ye... hihi...

    BalasPadam
  3. Pergh!! Ohsemnya Kak El.. Tahniah..
    Happy anniversary in advanced..

    BalasPadam
  4. Bestnya enchanteur! Siqah suka wangian ni dan masih kekal pakai sampai sekarang. Hee

    Happy anniversary in advance el :)

    BalasPadam
  5. bestnya. dah la wangi. suka lotion dia

    BalasPadam
  6. wah ! dua kotak terooihhh.. jeles

    BalasPadam
  7. wahhhh!!! best tu... Happy anniversary El! :)

    BalasPadam
  8. Wahhh..bestnya dapat dua-dua sekali tu. Happy anniversary el !!

    BalasPadam
  9. Wahhhh smpi dua tu semerbak ler bau nye

    BalasPadam
  10. tahniah el, bestnye..rezeki kan..

    BalasPadam
  11. Memang tak terucap kata kata kegembiraan dengan hadiah istimewa hari rabu ya. :) Tahniah

    BalasPadam
  12. wah untungnya. enchanteur tu

    BalasPadam
  13. untung la...mai sebotol...ahahahaha

    BalasPadam
  14. Deodorant Enchanteur paling best!

    BalasPadam
  15. Wah dah ada hadiah advanced anniversary ke El
    Alhmdulillahh untungnya badan
    Lepas ni mesti wangi sebadan ๐Ÿ˜‚

    BalasPadam
  16. amboi kak..syoknya enhantour tu..mmg antara jenama yg bauannya jadi pilihan ramai

    BalasPadam
  17. berbunga2 hati kan bila nampak parcel atas meja hihihihi

    BalasPadam
  18. waa.. dapat surprise.. hee~ wangi plok tu..

    BalasPadam