TP-LINK CLOUD CAMERA BY LAZADA | CCTV RUMAH ANDA

10:35 PG


 TP-LINK CLOUD CAMERA (EasyAPPSetup) & Wifi Range Extender-NC200



Untuk memantau aktiviti2 anak2 el di rumah, el memilih TP-Link Cloud Camera dari Lazada ni. Pada yang tak tahu cloud camera ni adalah cctv ok. Yang boleh tengok atau pantau gerakan di rumah melalui telefon bimbit. 


Bukan apa, anak2 el yang abang dan kakak time sekolah diorang akan siap2 di rumah sebelum ke kafa (sekolah agama petang). Then bila cuti sabtu, el keje so bolehlah el tengok2 melalui cloud camera ni dengan mengunakan stelefon bimbit. Kiranya kalau el atau hubby di luar, boleh lah tengok2kan bebudak tu di dalam rumah. Ha senang kan. 



Mengenai TP-Link Cloud Camera 300bps Wi-fi Range Extender

  • tpCamera App - Use the tpCamera app to access feeds from anywhere, at any time
  • Motion Detection - Immediate notification by email whenever motion is detected
  • Easy Setup - Install and operate the camera within minutes
  • 300Mbps Wireless - 300Mbps wireless for fluid video and Wi-Fi extension

Cloud Camera ini boleh memantau apa jua gerakan yang ada di dalam rumah, pejabat atau di mana2 sahaja terpulang pada anda nak letak kat mana camera tu


 Malah jika anda bercuti, anda boleh memantau keadaan rumah anda jika berlaku apa2
 

Ha cloud camera ni boleh dipasang juga di luar rumah. Bolehlah tengok sape yang datang dan sape yang tak diundang tu hehehe
 
 
Sebelum itu anda perlu download/installed tp-link camera di telefon bimbit anda. Dan register email/no telefon anda. Dan anda boleh mula menggunakannya  

 

Bukan sahaja nak pantau anak2 di rumah, malah orang tua, keadaan rumah kita, binatang peliharaan dan banyak lagi lah kebaikan cloud camera ni


 

Dan sekarang el tak perlu bimbang. Dengan cloud camera ni el dah boleh tengok aktiviti anak2 el di rumah. Ha mama el perati je dari ofis tau korang hahaha. Jangan nak memacam ok.

Anda boleh dapatkan TP-Link Cloud Camera ini di Lazada dengan diskaun yang hebat. Untuk keterangan lanjut boleh klik banner di bawah ni ok


 

Apa tunggu lagi Online Revolution still berjalan lagi sampai 14 December ok. Check it out yaw!!



You Might Also Like

9 uols awesome

  1. Haa senang mama memerhati dari jauh lepas ni. Heheh :)

    BalasPadam
  2. Dah tak risau lagi keadaan rumah dan anak2 di rumah kan el.

    BalasPadam
  3. wah, menarik ni..nk gi bercuti kena ada benda ni.

    BalasPadam
  4. awas nada diperhatikan!! hahahahaha... bestnya camera ni

    BalasPadam
  5. kena beli gak ni hahhahaha mudah nanti boleh gunakan gak

    BalasPadam
  6. Bestnya.. Memang kena belilah..
    Senang nak pantau rumah..

    BalasPadam
  7. wow best ni. anak2 tak boleh nak tipu2 mama dah hihihi

    BalasPadam