Rabu, 9 November 2016

MENANG TOP KOMENTAR

Dulu zaman2 mula berblog ni selalu jugak lah menang top komentar dan giveaway. Lepas tu macam xde luck pulak. Malas nak join hahaha. Tapi lately ni ada gak join giveaway utk support kawan2 blog yang lain. Top komentar lak ada yang pernah jadi 1st.. top 5  and top 10 hihihi


Hadiah di atas menang top komentar dari blog Nina 
 Tq Nina

Kalau ada rezeki tak kemana kan :)

10 ulasan:

  1. saya pon rasa cam takde luck sangat sekarang..join GA takde yang menang..huhu..saje je tau random org ni boikot blog aii..
    tahniah el..seronok tau dapat hadiah

    BalasPadam
  2. Sama laa masa rajin join segmen dan giveaway, kerap juga menang.. bila dah lama dan jarang join nih susah betul nak menang..

    Apapun tahniah ya El..

    BalasPadam
  3. Sama laa masa rajin join segmen dan giveaway, kerap juga menang.. bila dah lama dan jarang join nih susah betul nak menang..

    Apapun tahniah ya El..

    BalasPadam
  4. wah rezeki. syok nya menang.

    tu lah kekadang few time join tak menang rasa malas. tapi join jugak sebagai tanda suppot blogger lain . hehehe

    BalasPadam
  5. wah...xleh jd...nk kena p komen 15 kali dlm 1 entri la cmni...ihik

    BalasPadam