Jumaat, 11 November 2016

KOLEKSI KERETA HOT WHEELS

Kereta Hot Wheels ni hadiah dari student. Student lulus cemerlang. So dia bagilah hadiah kat iols. Tapi ekceli ni bukan tuk el, ni utk anak2 el haha. Diorg sllu je nmpk el bawa si kecik tu ke ofis setiap hari Sabtu. 
Kereta ni sayang pulak nak bagi kat budak2 tu. Bukan apa..sat lagi ntah mana2 diorg campak. Pas main x reti nak simpan balik. Bukan x pernah beli, jenuh beli oiii. Tak sampai sehari dah hilang ke mana. Tu pasai dah tak beli barang toys ni tuk anak2 since kecil. Kebanyakkan mainan diorg tu orang yang bagi hihi. 


Alhamdulilah sampai sekarang kesemua kereta2 ni masih dlm keadaan stabil dan dalam bilangan yang cukup haha. Mama dialah asik duk warning je. Pas main bagi kat mama balik!!X cukup kereta, jangan harap cuti wiken dpt tengok tv, hp or komputer ye!Anak2 mmg pantang dengar mama diorg cakap cam tu terus main elok2 kui3x

Kalau dapat lagi kereta macam ni lagi bolehlah wat koleksi banyak2 or mayb beli almari khas kaca tu letak kereta2 ni..macam cantik je letak kat hall or dining kan hehehe 

Uols ada koleksi kereta hot wheels?

14 ulasan:

  1. Best kan kalau dapat kumpul koleksi yg kita suka.. Macam LeYa sedang mengumpul koleksi permainan lego.. Sama la... LeYa pun memang ingat nak beli almari kaca untuk hiasan lego2 leya ni..

    BalasPadam
  2. Kereta mainan byk..ada yg elok ada yg lunyai..nak beli toys yg mahai mmg takla. Main kejap je pun ada yg hilang ada yg lunyai.

    BalasPadam
  3. ada jugak beli utk anak2 tp sama la, kejap je dah hilang ke mana.. best kalau dpt buat koleksi cam ni..hihi

    BalasPadam
  4. iols takde..Danish banyok laa..sampai tak larat nak kutip..huhuhu

    BalasPadam
  5. Hahaha ugut anak2 ya el.. Mesti comelkan tengok keletah mereka main krete kcik ni? :D

    BalasPadam
  6. Takdelah pulak kereta camni. Siqah kumpul kapal terbang kecil je. Hee

    BalasPadam
  7. rajinnya simpan buat koleksi.. klau saya benda2 cm ni bg anak buah ja...

    BalasPadam
  8. Depa ni kalau beli hat kecik2 mcm ni mmg ke mana ntah depa p campak...
    Ni yg sorg ni kt rumah...stress ja...abih kasut barbie hilang

    BalasPadam
  9. keta yang beli hari tu tinggal brapa ja dalam koleksi..

    BalasPadam
  10. ni klau dpt kt Aqil abes la....hahahaha

    BalasPadam
  11. hahahaha sama dengan la. kadang beli menan bukan beli kt depa tapi beli kt diri sendiri. tapi geram. main tu campak sana campak sini. kadang menan dorang rosak bukan sebab depa tapi sebab kita terpicak. tak nampak. ranap terus grrrrrr

    BalasPadam