Rabu, 9 November 2016

KELLIE'S CASTLE TU BERHANTU KE?

KELLIE'S CASTLE TU BERHANTU KE?


Agak2 ada hantu ke dalam tu?Time ni dah gelap..hujan lebat huhu. Macam bagi signal jangan masuk je 





Hantu selfie merata kut lepak :)

Pas weols balik dari berkelah di Pusat Rekreasi Lubuk Timah hari tu, mintaklah en. shumi iols singgah sat kat Kellie's Castle. Teringin nau nak tengok tempat ni. Iols sempat bergambar depan tu je lah sebab en. shumi tak bagi masuk. Dia kata sat g "dia" ikut kita pi Penang. Lagipun cuaca time tu gelap dan hujan lebat. Seriau pulak nak masuk dalam. 

Ada terbaca yang pengunjung ternampak hantu William Kellie Smith dan anak perempuannya Helen merayau dalam istana tu huhu seramnya.

Uols dah pernah pergi sini? 


10 ulasan:

  1. Jeng jeng jeng.. Tak pernah sampai sini lagi kak El. Kalau bbetul lah bagai dikata tak nak jugak jejak. Hahahah !

    BalasPadam
  2. cer zoom picture yg uols depang tangan tu..macam ada sesuatu jerr...ok bye!!!

    BalasPadam
  3. tak pernah sampai. tapi situ cantik kan kalau photoshoot. hehehe

    BalasPadam
  4. i tak pernah sampai.. takutttt.. org kata selfie selfot situ balik zoom nampak.. .. hahahha

    BalasPadam
  5. Tak pernah sampai lagi.. Teringin jgk nak pergi, tapi macam xbyk activiti kat sana..

    BalasPadam
  6. jauh nak pegi..saya tengok movie kastil tua,,tu ada hantu..hehe

    BalasPadam
  7. pernah tengok cerita dalam tv jer, tak pernah lagi pergi sini..memang betul2 ke berhantu tu?

    BalasPadam
  8. Sha tak pernah sampai lagi kak el.. hehehe

    BalasPadam
  9. x penah smpai gak....ajk sheben dia xmo p

    BalasPadam
  10. orang kata klu mlm je. tp kami pi aritu tmpt2 yg dia tulis seram2 tu mmg rasa bulu roma naik meremang

    BalasPadam