Khamis, 10 November 2016

JAGUNG CONFLAKES SUSU SEDAP DI MIAMI BEACH PENANG

JAGUNG CONFLAKES SUSU

Jagung Conflakes Susu di Miami Beach Penang | Tempat Makan Best Di Penang - Semasa program telematch hari tu, weols sempat singgah makan jagung rebus kat Miami Beach di Batu Feringgi. Kawan iols cakap sedap jagung rebus makcik tu. Iols ingat macam jagung biasa tu tapi jagung ni siap ada susu, butter dan conflakes. Sekali makan mak aii sedap gila kut. Laju je krup krap krup krap tak sedor dah abis. Eh eh sedap sangatlah sampai ke hari ni duk teringat jagung conflakes susu tu. Nanti bolehlah repeat lagi.
 

Kata makcik yang jual tu jagung tu bukan yang dibeli kat pasaraya ok. Ni jagung depa tanam sendiri, kopek sendiri ok. Haii lah iols xleh tahan tengok jagung ni lama2..terliur


Nampak tak jagung tu seketui seketui tau..sedap giler

If uols mai Penang jangan lupa singgah Miami Beach kat Batu Feringgi tu ok

15 ulasan:

  1. Kalau la adik masih kat penang mesti best kan...bleh lepak sana selalu...

    BalasPadam
  2. jagung fresh memang sedap la gini el..tambah pulak conflakes memang jagung gak tu kan..pergh..adoyaiii

    BalasPadam
  3. Saya akan cari tempat tu.

    From.
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Brp harga 1 cawan tu el? Sedapnya. Kreatif la makcik tu.

    BalasPadam
  5. fuh! serius nampak sedap! terliur tengok! serius sedap! adoi!!

    http://www.ceritaejoy.com/

    BalasPadam
  6. ada sedikit inovasi dilakukan di situ..rasa mst ada kelainan&lebih sedap kan

    BalasPadam
  7. Bestnya kalau dia guna jagung fresh.. First time nampak ada buh cornflakes..

    BalasPadam
  8. lama tak pegi sana dah huaa kat ipoh ni pantai pon takdok

    BalasPadam
  9. lorr...ni dah meleleh ayaq liuq ni camner

    BalasPadam
  10. Dapnyaa... tolong blanja boleh dakkk ?

    BalasPadam
  11. Sedapnyaa ! Terliur tengok. Hahah

    BalasPadam
  12. kopek sendiri sebijik2 cmtu?perrrghhhh....

    BalasPadam
  13. wau nak ajak tok laki pi cari jugak la nanti ni. sabtu ni ada kenduri kt belah pulau ekekekeke

    BalasPadam