Selasa, 29 November 2016

HILANGKAN LEBAM BAWAH MATA DENGAN AMEENA KSK III


 HILANGKAN LEBAM BAWAH MATA DENGAN AMEENA KSK III 

 
  Anda mengalami masalah lebam bawah mata, lingkaran hitam bawah mata dan eye bag?Arghhh tentunya ini merungsingkan anda selama ini bukan? Tahu tak cara hilangkan lebam bawah mata yang paling berkesan?


Tahu tak antara punca akibat kurang tidur boleh menjadikan kulit LEBAM muncul pada bahagian bawah mata?Tahu tak apakah kesannya dan tanda awal timbulnya lingkaran LEBAM kulit bawah mata?

 Baca hingga habis 


Ini ada cara terkini memperbaiki tekstur kulit di sekeliling mata. Kini tak perlu RISAU LAGI
KINI TERCIPTA INOVASI Baru Teknologi KSK III terkini dari Jepun KSK III -
BIOMIST khas utk LEBAM BAWAH Mata
  

PENGENALAN

  AMEENA KSK III adalah produk gabungan formula negara Jepun & Malaysia, bertaraf antarabangsa. Kandungan bahan unik berkualiti semulajadi yang menggabungkan ramuan yang sesuai untuk setiap golongan wanita mahupun lelaki yang lapisan umur 18  tahun ke atas . Keistimewaan bagi dalaman & luaran khas untuk kulit bawah mata menjadi urat pembuluh darah saliran kulit bawah mata kembali aktif , tona sekata, cerah, lembap, licin, bersih dan gebu serta berseri 
 



Energy Crystal Skin Activator yang kini mampu meningkatkan aliran darah ke daerah lingkaran mata dan menebalkan kulit di bawah mata untuk mengurangi bayangan mata yang nampak jelas. Kesan seawal 48 jam

Formulasi Khas yang pertama jenis 'BIOMIST,  AQUA - water base, ia sangat halus 8 kali ganda kelebihan ianya mudah meresap jauh lebih dalaman kulit .Berfungsi pelindungan masalah kulit lebam merawat mengawal kulit dari cepat kusam hitam gelap, ia meningkatkan aliran darah ke daerah lingkaran kulit bawah mata mengurangkan gelap hitam menebalkan merawat mencegah hilangkan sembab kantung dibawah mata, diciptakan keunikkan meresap jauh ke dalam kulit mengawal melindungi serta mengurangi garis garis halus kedut kedutan bayangan yang nampak jelas.




  Antara kebaikan Ameena KSK III

•Menolong didalam menegangkan kawasan sekeliling mata.
•Menghilangkan bulatan hitam dibawah mata. 
•Melembap dan mengurangkan kesan lebam kulit di sekeliling mata. 
•Menenangkan kawasan kulit bawah mata. 
•Mengurangkan rasa letih pada kulit bwh mata. 
•Menjadikan kulit mata lebih segar dan sihat 
•Menghilangkan garis-garis kulit bawah menjadi licin, halus sekitar mata.





5 sebab utama terjadinya lingkaran gelap bawah mata/mata panda/lebam bawah mata



1. Keturunan Tahap tebal nipis kulit (periorbital skin) di sekitar mata pada setiap orang adalah berbeza dan ini selalunya bergantung kepada genetik atau keturunan. Semakin nipis kulit bawah mata seseorang itu, semakin jelas lebam bawah matanya walaupun cuma sedikit keletihan atau sedikit kurang tidur. 


2. Stress / Kurang Tidur / Keletihan Bila kita tertekan, kurang tidur atau keletihan, darah kita akan terarah kepada organ-organ utama badan yang memerlukan lebih darah (mengawal stress) berbanding bahagian muka yang nampak sedikit pucat.


3 . Mata bekerja lebih keras sehingga pembuluh-pembuluh darah di sekitar mata juga lebih aktif dan terlihat sebagai bayang-bayang hitam di bawah kulit mata. Perbezaan ketara kandungan darah inilah yang menyebabkan lebam bawah mata kelihatan begitu ketara. 


4. Pertambahan Usia atau Penuaan Semakin bertambah usia, semakin kulit kehilangan kolagen dan keanjalan. Kulit di bahagian bawah mata menjadi lebih nipis dan memudahkan bayang-bayang gelap nampak lebih ketara tidak kira samada sudah cukup tidur atau mata segar dan tidak mengalami keletihan pun. 


5. Alergik atau Alahan Alergik atau alahan yang menyebabkan mata gatal menjadikan kita cenderung untuk menggosok mata. Hal ini boleh meningkatkan tekanan pada kulit dan membuatkan darah memenuhi pembuluh darah di bawah mata, dan menyebabkan lebam bawah mata senang terlihat. 


6. Kekurangan Zat Besi atau Anemia Lebam bawah mata juga boleh menjadi petanda anda mengalami kekurangan zat besi atau anemia. Mereka yang mempunyai masalah kekurangan zat besi di dalam darah, menyebabkan hemoglobin dan sel darah merah yang membawa oksigen kepada sel-sel badan akan senang terurai dan membuatkan lingkaran bawah mata kelihatan lebih gelap atau lebam.



Tips Petua orang lama atasi Lebam Bawah Mata



1. Dapatkan rehat dan tidur yang cukup. Cuba berfikiran positif untuk menghidari stress yang berlebihan 


2. Amalkan pemakanan yang sihat, sayur-sayur hijau sebagai sumber zat besi dan juga buah-buahan sebagai sumber Vitamin C (membantu penyerapan zat besi dengan lebih efektif) 


3. Banyakkan minum banyak air kosong untuk mengawal kelembapan kulit dan air kosong juga salah satu petua awet muda. 


4. Boleh amalkan tips dengan menggunakan ais, timun dan uncang teh 

CARA PENGGUNAAN 



Boleh gunakan minimun 3 kali atau 5 kali sehari, selama  24 jam. Fungsi utama mengelak kulit lebih cepat hitam gelap lebam menghapuskan penyebaran lingkaran garis halus kulit wajah tidak sekata. Dengan penjagaan pemakaian BIOMIST , ENERGY CRYSTAL SKIN ACTIVATOR  - kulit  kembali sihat aktif segar cantik cerah putih segar seperti sediakala.

TESTIMONIAL DARI PENGUNA AMEENA KSK III




TESTIMONIAL DARI EL

 
 El memang mempunyai masalah lebam bawah mata dan eye bag. Masalah ini berlaku sejak ada anak. Faham-faham jelah bila dah ada anak ni manalah cukup tidur. El kalau tidur pun tak pernah cukup 7jam ok. Paling lama boleh tidur dengan LENA pun 1-2 jam je huhuhu. So el trylah produk Ameena KSK III. Selama 8 hari el memakai produk ini, nampak tak kesan lebam bawah mata dan eye bag el dah berkurang yeay Terima kasih Ameena KSK III 😍


 
So sekarang el dah confident nak kuar tanpa lebam di bawah mata.


Lebam bawah mata mampu jika ia dirawat dengan pengawalan tenaga Energy Crystal Skin Activator dari Ameena yang mempunyai jenis water base. Kulit bawah mata yang sangat nipis sesuai direhatkan dengan formulasi baru ini. Produk ini jenis Biomist sangat cair seperti air yang berkualiti halus mampu meresap menyegar dan aktifkan kulit lebam bawah mata.
 
Tanpa bahan kimia 100%   BAHAN HALAL !
Fomulasi Kajian PAKAR,
No. Kelulusan :
NOT KKM   15120 5676 K

Untuk maklumat penuh boleh layari
atau contact eyda : 019-5081433


13 ulasan:

  1. Wahhh menarik ni, selalu lebam bawah mata susah nak hilang.

    BalasPadam
  2. menarik sangatdah lama mata ni lebam..kena beli ni

    BalasPadam
  3. ambaoi el..semakin fresh la kan

    BalasPadam
  4. wah mcm best je ni =D
    Follow sni 1563#. newbie lg, mohon support =D

    BalasPadam
  5. Akak ni pun mata panda juga ni el..
    Tengok el guna berkesan tu..

    BalasPadam
  6. Mata panda buatkan kita nampak tua sebelum masanya. Tak suke

    BalasPadam
  7. Bagus produk ni... lebab bawah mata mmg buat muka nampak tak bermaya.. tak bertenaga..

    BalasPadam
  8. bestnyaa! bukan setakat hilang lebam bawah mata je.. boleh buat mata segar jgk! :D

    BalasPadam