Selasa, 22 November 2016

ENCHANTEUR MENCIPTA DETIK-DETIK INDAH SETIAP HARIMU



ENCHANTEUR MENCIPTA DETIK-DETIK 
INDAH SETIAP HARIMU


ENCHANTEUR mencipta detik-detik indah setiap harimu Wanita hari ini berusaha keras untuk mencapai kejayaan, baik di dalam hubungan mahu pun karier. Mereka mungkin berdepan cabaran mengimbangi waktu untuk kerjaya, kehidupan peribadi dan hobi; tetapi mereka tidak menjadikannya hambar. Mereka tahu apa yang perlu dilakukan bagi menyuntik keyakinan dalam menghadapi hari-hari penuh cabaran. Anda mahu tahu rahsianya?
 
 
Bauan, lebih dikenali sebagai deria kelima berkait rapat dengan memori. Bauan yang biasa dihidu akan membangkitkan memori-memori tertentu terhadap sesuatu pengalaman atau acara. Bauan signatur akan merangsang deria hidu sekaligus menerbitkan pelbagai perasaan termasuklah tarikan romantis. Bauan sememangnya unik dan memiliki keupayaan untuk membina tanggapan, terutama pada pertemuan pertama danakan menentukan tindakan susulan berdasarkan kemahuan perasaan yang tercipta ketika itu.

 
Justeru, ENCHANTEUR berbangga sebagai pakar dalam produk penjagaan peribadi yang berinspirasikan wangian mewah Perancis. Setiap seleksi minyak wangi dicipta istimewa bersama pembuat minyak wangi Perancis supaya tidak hanya memanjakan penjagaan kulit, tetapi juga memberikan pengalaman menakjubkan, malah turut mencipta, mengukuh serta menyemarakkan rasa cinta dalam perhubungan. Haruman berkekalan yang menyenangkan ini membantu menonjolkan kehadiran anda, meningkatkan keyakinan dan menciptakan momen penuh keajaiban setiap hari untuk anda.

PERFUME SHOWER CREME 


  Mulakan hari anda dengan ENCHANTEUR Perfumed Shower Crème. Wangian yang menyegarkan ini merangsang keceriaan untuk memulai melalui setiap hari anda. ENCHANTEUR Perfumed Shower Crème bertindak sebagai asas dalam rutin haruman harian anda. Haruman campuran bunga-bungaan terbaik di dalamnya menjadikan waktu mandian anda penuh kemewahan serta menjadikan anda berasa menawan sepanjang hari. 
 


Rangkaian ENCHANTEUR Perfumed Shower turut diformulasi dengan kandungan pelembap yang melembutkan kulit sambil membersih. Untuk kelegaan diri selepas hari yang panjang, krim mandian dengan haruman mempesona ini dapat membantu anda untuk relaks dan rasa seperti dimanjakan.

PERFUME LOTION

 

Selepas mandi, sapukan ENCHANTEUR Perfumed Lotion pada kulit yang telah dikeringkan untuk kelembapan ekstra dan bagi mengoptimumkan penyerapan untuk kulit yang lebih lembut dan anjal. Losen wangian badan ENCHANTEUR yang diadun bersama minyak wangi ENCHANTEUR mengekalkan keanjalan dan kelembapan kulit sepanjang hari. Sesiapa sahaja pastikan terpesona dengan kelembutan bak sutera kulit anda saat mereka berjabat tangan dengan anda.

DEODORANT ATAU BODY MIST

 
Kemudian, sebagai perangsang keyakinan, adalah disarankan untuk anda menggunakan deodorant atau semburan badan (body mist). 
 

  Oleh kerana kita akan berpeluh sepanjang hari walaupun berada di dalam persekitaran berhawa dingin, gunakan ENCHANTEUR Perfumed Roll-on Deodorant atau Body Mist yang diaplikasi di bawah lengan (ketiak) akan membantu anda kekal segar dan sentiasa bersedia untuk menjalani aktiviti harian.

SEMBURAN EAU DE TOILETTE
 


Rejim penjagaan diri disempurnakan dengan semburan ENCHANTEUR Eau de Toilette. Sembur ENCHANTEUR Eau de Toilette di titik denyut nadi anda bagi membebaskan haruman yang mempesona dan menyempurnakan lapisan wangian yang dicalit dari langkah terdahulu. Jangan lang kau ilangkah tanpa wangian ini, biarkan wangian ilham haruman mewah Perancis ENCHANTEUR yang tersendiri ini membuatkan anda berasa lebih girang dan lebih menawan. 
 


Anda tidak dapat menjangka siapa yang akan anda temui, mahupun peluang untuk mencipta detik romantik. Namun, adakah anda bersedia untuk mempesona si pencuri hati anda dan mencuri tumpuannya daripada orang lain? Maka jadikan wangian ENCHANTEUR sebagai instrument harian anda untuk cinta yang memukau dalam setiap semburan.
 

   Ikuti langkah-langkah mudah ini setiap hari dan anda pasti mampu mempesona sesiapa sahaja serta akan sentiasa bersedia untuk menikmati momen penuh magis yang romantik.  Cipta detik-detik istimewa indah anda bersama haruman menawan ENCHANTEUR yang tahan lama.

MaklumatProduk
Rangkaian ENCHANTEUR Perfumed Shower dijual pada harga RM9.20 sehingga RM13.65. Rangkaian ENCHANTEUR Perfumed Body Lotion pula dijual pada harga RM7.50 – RM21.00; manakala ENCHANTEUR Perfumed Deodorants dijual pada harga RM4.90 sehingga RM11.90.Tidak lupa, rangkaian ENCHANTEUR Eau de Toilette yang dijual pada harga RM18.75 sehingga RM33.50.
 


Gift dari Enchanteur ini sangat bermakna untuk el sebab tak lama lagi hari ulangtahun perkahwinan el. Rasa diri ini begitu berharga. Lagipun el memang peminat barangan Enchanteur ini sejak remaja lagi. Wangian Enchanteur memang best dan romantis sangat. Selepas ini encik abang makin sayang dan melekat tak ingat lah kann hihi.

Kesemua produk ENCHANTEUR boleh didapati di semua kedai utama, pasar raya, pasar raya besar dan farmasi. Untuk maklumat lanjut tentang ENCHANTEUR, sila layari www.enchanteur.com.my atau kunjungi laman Facebook rasmi ENCHANTEUR di www.facebook.com/EnchanteurMY
 

Dapatkan hadiah-hadiah menarik dengan menyertai peraduan ENCHANTEUR Create Magical Moments Every Day yang berlangsung sehingga 30hb November 2016 


 

Untuk menyertai peraduan ini, anda hanya perlu mengikuti langkah-langkah berikut sahaja....



GOOD LUCK 😉😉😉

14 ulasan:

  1. Suka enchanteur terutama warna ungu! Sedap baunya. Best! Dekat anniversary dah eh el.. happy advance anniversary :)

    BalasPadam
  2. Enchanteur sungguh mempersonakan kewanitaan :)

    BalasPadam
  3. bestnya...SA x dapat yang ni lagi la..batch by batch kot...

    BalasPadam
  4. dulu2 mmg minat juga enchanteur ni

    BalasPadam
  5. Enchanteur ni Nani guna lotion dia. Best!

    BalasPadam
  6. Pergh!! mewangi lah kak el hari-hari..

    BalasPadam
  7. tadi gi pasaraya cari pewangi enchanteur...grab jgk la satu hehe

    BalasPadam
  8. jenama yang paling lama dalam pasaran.. dah mcm2 produk dah depa keluarkan yer..=D

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum El..datang jer sini mata dicuci dgn produk wangian sepanjang zaman ni..
    masa akak remaja dulu memang menjadi pilihan akak..sekarang ni dah turun ke anak dara no 2..suka sangat dengan losyennya..berkepit jer dgn losyen tu klu kat rumah..haha..

    BalasPadam
  10. waduh semuanya bekenan dihati
    tapi yang lama pun masih banyak cemana ni??

    BalasPadam