Rabu, 2 November 2016

ALL IN ONE CLEANSING TISSUE DARI LEMUEL BEAUTY

ALL IN ONE CLEANSING TISSUE 
DARI LEMUEL BEAUTY


All in one cleansing tissue dari Lemuel Beauty memang best!Makeup removal ini datangnya dari negara Korea. Ianya bukan tisu biasa ok. All in one cleansing tissue ini memberikan pencerahan, menyihatkan, menegangkan dan melembapkan kulit wajah kita.


Kepada kawan-kawan yang sedang mencari makeup removal ni, bolehlah mencuba produk ini. Tisu pembersihan ini sesuai digunakan setiap hari untuk mereka yang sibuk. Sesuai untuk semua kulit. Yang bestnya tak payah dah bawa segala set pembersih muka cleanser, foam, toner dan krim bagai. Cukup je bawa paket all in one cleansing tissue ni. Jimat ruang dan ringan beban. Bersesuaian dengan konsepnya Convenience Cosmetic  In Your Hands
Sesuai sangat untuk wanita yang berkerjaya dengan lifestyle yang serba moden ini. Tisu ini boleh di bawa kemana-mana saja. Diperbuat dari ekstrak tumbuhan semula jadi bahan-bahan yang digabungkan menjadi 2 keping kain lap kapas 100%.  


Lemuel Beauty All In One Cleansing Tissue sudah berada dipasaran setahun yang lalu.  Uols pun tahukan kebanyakkan produk dari Korea ni berasaskan bahan semulajadi. 


Lemuel Beauty All In One Cleansing Tissue dihasilkan menggunakan fabrik tisu yang sangat lembut diperbuat daripada Rooiboos Essence yang kaya dengan Vitamin C dan mudah diserap oleh kulit. Kebaikan Rooibos antaranya anti penuaan, mencegah penyakit kulit, mengurangkan jangkitan bakteria, menggalakkan imun sistem dan melancarkan pengaliran darah. Wow banyaknya kebaikan Rooibos ni kan. 


Selepas mengunakan product All in one cleasing tissue. Ha muka dah bersih dan rasa yakin sebab tisu ni beri pelbagai manafaat kepada kulit wajah. Senang dan cepat. Hehe Lagi2 kalau nak solat kan, bawa tisu ni lap saja. 2 3 kali lap dah settle. 

 

Semua kekotoran sudah pun tertanggal. Rasa konfiden je dengan muka yang sihat dan bersih lagi menyihatkan :)


Ok iols diberi cabaran 3x untuk mengunakan tisu all in one cleasing ni di belakang tangan sebelah kiri. So ni lah hasilnya. Nampakkan perbezaan. Tangan kiri lebih cerah dan lembab dari tangan kanan. 


Dapatkan All in ONE Cleaning Tissue dari Lemuel Beauty di:
 

9 ulasan:

  1. Nani selalu guna yang jenis cecair tu. Lepas ni boleh lah try guna yang tissue macam ni pulak :D

    BalasPadam
  2. berapa nie kak el..farah selalu guna yg jual kt watson tu.. nanti boleh try yang nie pulak..=D

    BalasPadam
  3. Menarik jugakkan...semua dalam satu..

    BalasPadam
  4. huiyoo ! giler lahhhh.. memang nampak perbezaan nyaaa

    BalasPadam