Khamis, 6 Oktober 2016

SNOW WORLD GENTING HIGHLANDS

Sambungan bercuti ke Genting Higlands

Memang dah plan nak bawa budak2 tu masuk snow world. 1st time masuk snow world ni time weols honeymoon 11 tahun yang lalu hahaha. So byk perubahan dlm snow world ni. Dulu siap boleh main gelungsur, ada pondok2, ada bear besar hahaha. Tapi hari tu xboleh main gelungsur tayar tu plak..geram betul. Tapi xpelah just nak bagi diorg merasa salji. Sebelum tu el dah bagi tau kat diorg yang kita nak pergi rumah maklang dan paklang kat Canada tu. Diorg pun mcm x percaya sebab takan naik kereta kut ma?Haha mama el ni suka saiko budak2 tu. Nak rasa sangat sejuk kan. 

Ha amik mmg sejuk gedi lah dalam tu hoiii. Pakai baju tebal pun still gigil2. Ni baru kat dlm tu, belum pi negara yang ado salji cam mano eh. Takpelah at least diorg ada kenangan main salji dalam tu. Yang x best dlm tu xleh bw camera sendiri. Kan diorg pakai khidmat cameraman diorg. Plak tu nak beli gambor2 diorg tu skit punya mahalllllllllllllllllllll..apokan dayo..mama el mampu beli hat size kecik jo hahaha jadilah kannnnn
Tiket masuk 6 beranak pun dah berapa uhuk uhukk. Tapi kalau ada member card lagi murah kut. Mujur iols ada kad tu kui3x. Takpelah untuk anak2 iols x berkira sgt..janji diorg happy :)


 Nah gambar kenangan weols hihi

6 ulasan:

  1. untung laa dapet jumpe olaf..hehehe

    BalasPadam
  2. iols pi ritu pun xmasuk snow world
    aternya boboboy penakut pahit
    pernah try masuk snow world dekat icity shah alam,melalak tak hengga he3
    masuk xdan seminit
    udah ler tiket mahai
    he3

    BalasPadam
  3. kami masuk amik pakej...sbb bkn slalu dpt main snow..nk p main snow overseas tktau bila kn hehe

    BalasPadam
  4. Lamanya rasa tak main ski tu.. dah bertahun2 rasanya. Ntah boleh lagi gerak ke tak klu main tu hehee... menarik... :)

    BalasPadam