Jumaat, 7 Oktober 2016

KOLABORASI BERSAMA THECOVETS

KOLABORASI BERSAMA theCOVETS

Kepada semua beauty lovers yang ingin mengetahui pelbagai perkongsian tentang KECANTIKAN nahh theCOVETs memberi informasi tentang penjagaan kecantikan dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki. 

APA ITU THECOVETS


theCOVETS adalah sebuah majalah online tentang KECANTIKAN dan merupakan Malaysia's First Beauty Platform. Banyak tips yang dikongsikan seperti penjagaan diri, wajah, penjagaan kuku, tips make up, tips kecantikkan dan banyak lagi. Uols beauty lovers di luar sana pastinya teruja kan :) 

Paling teruja bila iols menjadi salah seorang dari 100 bloggers yang akan berkolaborasi dengan theCOVETS. Alhamdulilah. Thank you :)


Part KECANTIKAN yang iols paling suka ialah tentang makeup hehe. Almaklumlah iols kan baru berjinak2 dalam makeup2 sejak 18 menjak ni. So banyak kena belajar lagi. So theCOVETS banyak share tips2 tentang makeup. I like :)

 
 Bahagian mata paling iols suka. TheCovets juga tidak ketinggalan share tentang makeup tutorial sekali. Yeay bestnya. Tengah belajar nak makeup mata macam dalam gambar tu. Practise makes Perfect ok

So apalagi uols. Terjahlah theCOVETS sekarang!


Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang theCovets di :-


Instagram : @the.covets






6 ulasan: