Khamis, 13 Oktober 2016

BRACE 8 SLIMMING AND WHITTENING | KEMAM JE TERUS, KONPEM KURUS

KEMAM JE TERUS, KONPEM KURUS
 
Wanita sekarang pandai dah nak cantik, nak kurus, nak putih dan sebagainya. Penampilan kenalah jaga dalam dan luar of courselah kan. So, sekarang ni banyak dah produk2 slimming dan whittening di pasaran tapi hari ni el nak share dengan semua satu produk yang best sangat
 

 BRACE 8 SLIMMING AND WHITTENING
KEMAM JE TERUS, KONPEM KURUS

Wow best kan!! 
 

  Pernah dengar tak dengan produk Brace 8 Slimming & Whittening?Ok produk terbaru ini sangat best sebab dia boleh kurus dan memutihkan kulit sekaligus. Wow boleh kurus dan cantik siapa tak mau kan. Kalau uols nak tahu selepas hari raya yang lepas, iols dah mula jaga penampilan. Kalau nak pergi mana-mana event formal sure nak nampak kemas, segak dan bergaya. Almaklumlah iols ni kan dah jadi public figure gitew..hahaha. Tentunya produk Brace 8 ini membantu el untuk mencapai target el nak kurus, cantik dan berseri.
 


  Kandungan Brace 8 Slimming & Whitening :

1. Collagen
· Mempercepatkan kadar penyembuhan kulit mati
· Memperbarui sel kulit
· Melembutkan kulit

2. Teh Hijau
· Menurunkan kadar kolestrol dalam darah
· Anti Oksidan dan awet muda
· Merangsang penurunan dan membakar lemak secara semulajadi

3. Garcinia Combogia
· Merawat masalah perut buncit
· Menghilangkan pembentukan lemak asid (lipid synthesis)

4. Hoodia
· Memperbaiki metablisma tubuh badan
· Membantu mengawal selera makan

5. Guarana
· Sebagai suplemen untuk menu diet menurunkan berat badan.
· Meningkatkan stamina dan tenaga tubuh.
· Melancarkan sistem pencernaan

6. Aloe Vera
· Mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka
· Menghilangkan pigment hitam dan melicinkan kulit 

 

 Cara penggunaan/pemakanan Brace 8 Slimming & Whittening

Brace 8 Slimming & Whittening ini memang sedap. Perasa coklatnya macam milo. 

Cara makan Brace 8 Slimming & Whitening juga amat mudah. Yang bestnya just kemam bawah lidah ok. Tak payah bancuh2 bagai. Hanya ambil 1 satu scoop/5gram sehari dan kemam pada bawah lidah. Paling sesuai diambil sebelum makan dan selepas makan setiap malam.

(Tapi uols nak bancuh ngan air pun boleh :)) 

Untuk kesan yang terbaik, uols perlu banyakkan meminum air masak atau mineral 3 liter sehari dan makan banyak buah-buahan serta sayur-sayuran. Elakkan minuman berkafein, bergula dan bergas ye.   

  
Harga Brace 8 Slimming & Whittening

 Semenanjung : RM210 
 Sabah dan Sarawak: RM230.
 

  Pengalaman El mengunakan produk Brace 8 Slimming & Whittening

El suka rasa coklatnya. Senang je kemam je terus x payah bancuh2 bagai. Memang sesuai untuk mereka yang tidak ada masa untuk bancuh bagai tu ekekeke. Lagipun sejak 18 menjak jadi blogger ni, ada beberapa jemputan food review dan kalau weekends selalu food hunting dengan family. So, adanya Brace 8 tak payah risau dah, boleh kurus dan mencantikkan kulit dalam satu masa. Ooohooiii bestnya lahai. 


Berita Baik!!!
Ejen Dropship Brace Beaute Diperlukan 

Untuk mereka yang ingin menjana pendapatan boleh menjadi agen dropship Brace Beaute. 

Brace Beaute merupakan Gerbang Pusat Membeli Belah bersistem Affiliate dropship.
4 pakej utama ditawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi agen dropship BRACE BEAUTE dan seterusnya layak untuk mndapat bonus setiap kali belian semula atau pun bonus pengenalan produk kepada pengguna.

Produk-Produk Brace Beaute  

 1. Freely Face Serum ( 3 botol ) = RM198
2. Diamond Firming serum ( 3 botol ) = RM198
3. Brace 8 Slimming ( 1 botol ) = RM198
4. Wonder Perfume ( 1 box ) = RM198

RM198 adalah harga yang perlu dibayar untuk berdaftar sebagai agent dropship BRACE BEAUTE. Anda boleh pilih salah satu pakej yang disediakan di atas untuk berdaftar dengan BRACE BEAUTE. Harga termasuk yuran keahlian BRACE BEAUTE.

Sekiranya setiap agen yang berdaftar dengan BRACE BEAUTE, membuat jualan atau pun membuat belian semula mengikut pakej di atas, agent akan mendapat bonus seperti berikut:

Level 1 : RM40
Level 2 : RM15
Level 3 : RM10
Level 4 : RM5
Level 5 : RM5
Level 6 : RM5
......................
Total : RM80

Woowww.. Menarik kan?? Cuma kenalkan produk keluaran BRACE BEAUTE kepada orang ramai. Jikalau ada yang berminat, anda sudah mampu mendapat keuntungan sehingga RM80 dengan setiap 1 pakej terjual.

Brace beaute memberikan anda gaji RM1500- RM3000 sebulan dengan bermodalkan serendah RM198. Sesiapa sahaja boleh berniaga online atau offline bersama Brace Beaute.





JOMMM..TUNGGU APA LAGI. Ramai-ramai jadi Agen Affiliate Dropship Brace Beaute sekarang

    Cara pembelian Brace 8 Slimming & Whittening

Uols yang berminat untuk mencuba Brace 8 Slimming & Whitening ini, boleh menghubungi pihak Brace Beaute HQ seperti di bawah:

Telefon/Whatsapp:  
Encik Zul Fattah Saleh (011-1684 0717)
FB: Brace Beaute HQ
Blog: bracebeaute.blogspot.com
Instagram: @bracebeautehq

 

7 ulasan:

  1. wow ! lagi kurus lah #bb lepas ni...

    BalasPadam
  2. memang senang nak ambik brace 8 ni..tak sabar nak tgk kesannya selepas seminggu makan

    BalasPadam
  3. mudah nya El
    boleh lah try ni hehe

    BalasPadam
  4. Mudah sangat nih! Kemam2 kurus.. Mesti ramai suka!^_^

    BalasPadam
  5. part ni senang tp kena la konsisten pengambilan kan..baru kesan cepat nampak

    BalasPadam