Jumaat, 2 September 2016

TEMPAT MAKAN BEST DI PENANG Z'N WESTERN FOOD

 
TEMPAT MAKAN BEST DI PENANG
Z'N WESTERN FOOD
 
  Jom iols nak share kat uols satu tempat makan western yang popular di Penang
Kedai Z'N Western Food terletak di Bandar Baru Teluk Kumbar, kedainya kecik je tapi orang ramai
susah skit nak cari sebab dia masuk dalam taman perumahan
betul2 kat simpang..rajin2lah tanya orang sekitar sbb kdg2 pakai waze pun x jumpa haha


Pelbagai pilihan menu

Hari tu en. hubs nak order Rib Eye Steak dan anak2 nak mkn burger. Dua2 plak xde. Haihh kempunanlah en. hubs tu haha. So ni jelah kami order aritu


Grill Chicken 


Spagetti Bolognese


Meatball Cheese


Chicken Chop

Overall oklah portion pun besar. Cuma sos dia kureng. Kalo tak mmg debom lah menu2 ni hehe. Yang spagetti tu rasanya letak kuah dia asing sebab senang budak2 nak mkn..aritu pedas jugak..anak yang hantu spaggeti x abis mkn..akhirnya mak pak yang makan..dah hilang diet hahahaha 

Hari tu tempat duduk pun xde..yang ada dekat ngan dapur. Pedih gak lah mata masuk asap haha..Tapi owner tu baik sgt dia adjust tempat lain untuk weols. Then siap tanya ok ke x ok. Prihatin sgt. 

Teringat kat meatball tu..lembut je bebola daging diorg..anak2 iols pun suka.  
 

17 ulasan:

  1. ok x jadi ler banjer kepci..mau meatball ni aci x??

    BalasPadam
  2. Bila lah nk balik penang taktau
    Boleh mkn best2 ni

    BalasPadam
  3. Nampak makanan menyelerakan. Bagusnya owner restoren yg baik mcm ni. Menjaga kebajikan customer.

    BalasPadam
  4. sauce die kalau blackpepper gelap lagi sure lagi aumm tu..hihi

    BalasPadam
  5. sedapnyaaa.. boleh terjah ni tp xtau jalan

    BalasPadam
  6. Kalo x sggh sini perut aku x rasa lapor x sah..
    Rindu sgt kat ko ngn anak2..
    Muahciked!
    Yunk, aku dh tuko url lain tau yg lama private..
    Nak bkk buku baru helaian lama tutup rapat.. ;)

    BalasPadam
  7. teluk kumbar? kena singgah sini nanti hehe

    BalasPadam
  8. Selera tengok ni... bestnya... thanks sharing el.. :) :)

    BalasPadam
  9. wah menarik dan berselera tgk

    BalasPadam
  10. meatball cheese sedap nampak

    BalasPadam
  11. kira tempat makan wajib singgah la ni yak kat Penang

    BalasPadam
  12. Tgk meatball teringat ikea..adehhh.. bila nk pi ikea ni

    BalasPadam