Khamis, 29 September 2016

TEMPAH HEADER BLOG DI CIKASH.BLOGSPOT.COM

TEMPAH HEADER BLOG

Iols ni nama je blogger tapi header blog pun buruk. Eh sebelum ni lah hahaha

Nak dijadikan ceritakan an an annn..hari tu sahabat iols Ekin adalah buat satu entri dekat blog beliau tentang blogwalking Purple Awesome Ogos. Iols tersenarai sebagai orang2 yang hebat mengomen hip hip horayyy. Ternampaklah screen shot header blog iols. Bila tengok sadis sgtlah header blog iols. Orang lain punya header kemain meriah. Iols punya makaiii malu siot. Inikah dinamakan blogger..nak nak skrg ni org kiri kanan duk canang iols ni #beautyblogger syok sendiri plak ehh malulah maluuu!!!



So rezeki iols agaknya dapat hadiah dari Ekin untuk buat header blog sempena my anniversary tak lama lagi. Hey seronok bukan kepalang. Kecik tapak tangan, Komtar Penang iols tadahkan. Dah lah aritu Ekin bagi watermark. Yang ni plak blog header. So baik lahaii. So minggu lepas iols dah tukar blog header yang baru. Nampaklah elok skit kan haha. Simple je aii loikee. So xdelah buruk beno sebelum ni hahahaha

 Terima kasih Ekin. Uols memang talented.

So uols yang nak tempah header blog, watermark, design kad kahwin dan lain2 boleh hubungi Ekin di 
FB:https://www.facebook.com/syasyaekin.alaidid
IG: @masrieha


14 ulasan:

  1. wah...so untung #beautyblogger terkenal ni

    BalasPadam
  2. kita pn tkde header..nk buat tk kesempatan hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bole je tempah kat ekin ni..harga pun mampu milik hihi

      Padam
  3. Header blog kita nama je. Hehe.

    BalasPadam
  4. wahhhh kak el terima kasih

    BalasPadam
  5. Baguslah klu siapa2 nak buat header.. dah mudah kan.. :)

    BalasPadam
  6. simple...
    lya pon header cilok gugel je..haha

    BalasPadam
  7. oooooo...ekin yang buat header yer
    patuitla santek

    BalasPadam