Rabu, 7 September 2016

KOSMETIK HALAL GOLDEN ROSE MALAYSIA


KOSMETIK HALAL DARI
GOLDEN ROSE MALAYSIA

Ok arini iol nak talk2 pasal makeup 
Ada yang suka makeup tak?
Ni ada satu produk kosmetik halal dari Golden Rose Malaysia

Ada sapa2 tau x barangan kosmetik Golden Rose ni
Iols pun baru tau je ni..even mmg dah lama berada di pasaran hihihi

Sekarang orang2 belah utara boleh dah beli kat Sunway Carnival Mall




Antara produk yang terbaru ialah:

1) Longstay Liquid Brow Liner
2) Highligther Stick
3) Brush Cleanser
4) Eyeshadowo Crayon Waterproof
5) Wet & Dry Eyeshadow Quad
6) Essential Series Blue Mascara
7) Golden Rose Sharpener
8) Longstay Liquid Matte Lipstick
9) Cat's Eyes Eyeliner Matte Blue
10) Brow Color Tinted Eyebrow Mascara
11) Essential Series Waterproof Mascara
12) Eyelash Adhesive Black
 

 






Sebelum tacap sebarang makeup..uols need to sapu primer dulu ok supaya kulit dijaga xdelah jerawat kecil ke besor ke timbul..makeup npk fresh dan tahan lama yeayyy
untuk kulit normal nak npk glowing2 pakai hat luminous finish..yg kulit oily boleh pakai mattfying & pore minimising 
  


Paling recommended dia punya Longstay Liquid Brow Liner, Brow Color Tinted Eyebrow Mascara..memang debom ok



 
 Kening uols xyah nak cukur2 bagai. Dengan ada dua barang ni kening uols terbentuk cantik ok. Natural je.

 

 
yang berminat boleh tengok website online diorg di bawah ni

IG: www.instagram.com/goldenrosemalaysia
FB: www.facebook.com/goldenrosemalaysiaMY

8 ulasan:

  1. wah..3dara pingitan bila dpt mekap & cermin terus lupa daratan...opss mak dara..hahaha

    BalasPadam
  2. hahaha.. kening kite dah lebat tak sesuai nak lukis2 dah, nak letak gam je.. nak tolong tok ndam el tolong buatkan laa

    BalasPadam
  3. Teringat citer the cave of the golden rose. Apa2 pun yang halal mesti kita pilih.

    BalasPadam
  4. sronok layan makeup skarang el...

    BalasPadam
  5. Bagusnya ada yg kompem halal ni.. mmg tiada waswas pakai...

    BalasPadam
  6. Kemain skrg.. mentang dh retis..pi solek xajak pun..hahaha

    BalasPadam