Khamis, 8 September 2016

JOM SERTAI KEMPEN #bersatuTENAGA BERSAMA TENAGA NASIONAL



KEMPEN #BERSATUTENAGA BERSAMA TENAGA NASIONAL 

 

 Ok iols nak war2kan TNB ada buat kempen #bersatuTENAGA sempena Hari Malaysia 16 September ini. Kempen ini adalah dengan menyiapkan lagu yang disampaikan oleh penyanyi terkenal Faizal Tahir. Siapa minat Faizal Tahir angkat tangannnnn!!!Hahaha ok iols adalah big fan Faizal Tahir. Hari2 stalk IG dia hahaha. Hope Faizal Tahir baca blog iols ngee :)


Ok sempena kempen #bersatuTENAGA ini, Faizal Tahir perlukan pertolongan uols untuk siapkan lirik lagu ini. Chorus memang dah cantik sgt..cuma uols kena completekan lirik ini dengan ideas dan kreativiti uols sendiri samada dengan nyanyian, tarian, drama or apa-apa yang uols boleh sumbangkan menjadikan lagu ini suatu bermakna untuk kita semua ewahhhh gitewww.



Ok uols sila siapkan lirik lagu dibawah ni ye

Chorus:
Senyumanmu 
Buat Aku
Merasa Bahagia

Senyumanmu
Buat Aku
Ceria Sentiasa

Senyumanmu
Buat Aku
Bertenaga Selalu

Takkan Terpisah 
Kau dan Aku
Kau Terangi Hidup oh oh oh 2x   
 
 

Ha iols pun turut join Faizal Tahir dan 2 orang lagi penyanyi terkenal Elizabeth Tan dan Jacklyn Victor. Apa yang perlu uols buatlah upload 1 video (1 minit) di Instagram dengan hashtag #bersatuTENAGA serta tag penganjur kempen dari @tenaga_nasional. Then uols share video di Facebook dan Twitter uols ok. Jangan lupa untuk ajak kawan2 uols sertai kempen ini OK.

Bawah ni lagu yang dah siap. Iols just tacap sikit2 je :)

Indahnya Suria Pagi
Bercahaya Menyuluh Mimpi

Tanpamu Tiada Erti
Namun Satu Tetap Di Hati

Chorus:
Senyumanmu 
Buat Aku
Merasa Bahagia

Senyumanmu
Buat Aku
Ceria Sentiasa

Senyumanmu
Buat Aku
Bertenaga Selalu

Takkan Terpisah 
Kau dan Aku
Kau Terangi Hidup oh oh oh 2x  


Waitt!!surprise untuk video yang terpilih akan dimuatkan menjadi satu video klip dan berpeluang untuk muncul sebaris dengan Faizal Tahir, Jaclyn Victor dan Elizabeth Tan. WOW SYOKKANN!

Jom ramai2 join kempen ini dengan klik link dibawah ini OK


GOOD LUCK UOLS

7 ulasan: