Jumaat, 9 September 2016

BERCUTI DI FELDA RESIDENCE HOT SPRING SUNGKAI PART 1

FELDA RESIDENCE 
HOT SPRING SUNGKAI




 Short vacation weols ke Felda Residence Hot Spring Sungkai pada hujung bln lepas last minit plan
Alang2 dpt free nite stay kat First World Genting Highland terus plan cuti2 Malaysia sekali
Lagipun time tu en. shumi pun tgh cuti gak
Budak2 plak dah abis final exam..boleh lah monteng skul hehe
Pi time2 bukan cuti sekolah dan hari biasa ni senang dan tenang skit..iols x suka crowded2 ni

Actually cuti2 ni untuk anak2..nak anak2 seronok..then nak pi tempat yang diorg suka..tempat yang belum depa pergi lagi..ada mandi manda..ada adventures hehehe

Alang2 nak pi Genting tu, iols igt nak singgah Cameron Highland..tapi mcm xsempat nak jalan2 kat situ..rushing!!
ok cancel!!!

Next plan igt nak pi area Ipoh je..lepak kat Hotel 5 bintang
Tapi mcm tak worth it dengan 1mlm RM500 pas2 xde yang best..cancel jugak!!!


Tiba2 teringat Felda Residence Hot Spring Sungkai yang ada jakuzi tu..mmg wishlist jugak ni
Terus tengok kat Agoda
Date yg kami pilih tu just tinggal 
Villa 3 Bilik with private jacuzzi RM343
Villa 1 bilik with private jacuzzi RM500+


Tertarik ngan rate Villa 3 Bilik tu..murah dari 1 bilik kau
Lagipun baca review yang pi kat Felda Residence Hot Spring Sungkai ni mcm2 ada..kolam air panas ada, kolam air sejuk ada, boleh rebus telur, treatment kaki, ada private jakuzi, villa lengkap semua ada, sekitar felda yang tenang..mcm2 ada kau..alang2 nak bercuti biar selesa dan berbaloi gitew..
Time tu ada 3 left room je lagi..apalagi laju2 tekan butang book. Total kena byr incl tax RM399 sekali bfast utk 6 orang
Rupanya time iols book tu mmg tgh promo bilik
Takde promo mmg harga mahal
Kalau walk-in lagilah mahal


Nilah Villa with jakuzi yang kami stay aritu tersgt ohsem
En. Shumi suka...anak2 suka..iols lagilah terlajak suka haha

Rezeki kami kut dapat harga promo time tu.

Felda Residence Hot Spring Part 2 (villa) klik SINI
Felda Residence Hot Spring Part 3 (waterpark, egg boiling, kolam air panas) klik SINI 

Oklah next entry iols cerita pasal villa tu pulak ye.

Stay tune


14 ulasan:

  1. Tempat ni pun ada dalam whishlist jugak. Seronok sbb ada jakuzzi kat luar pun boleh mandi lagi ada kolam lagi besar kan.

    BalasPadam
  2. bestnya bila lah nak pi ni.. adehhhh

    BalasPadam
  3. bila lah boleh sampai ke tempat nih.. berbaloi dapat harga murah macam tu..

    BalasPadam
  4. takzabar nak baca next entry..mesti ada aumm2 dlm jakuzzi tu..kan produk sumber ayu pon potoshoot situ gak kennn..aummm

    BalasPadam
  5. wah sronok villa with jacuzzi...cpt2 update

    BalasPadam
  6. Bestnya ada jakuzi... seronoklah tempat mcm ni...

    BalasPadam
  7. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa dulunya saya ini cuma seorang.
    penjual es kuter kelilin tiap malam. pendapatannya tidak seberapa dan.
    tidak pernah cukup dalam kebutuhan keluarga saya,, suatu hari saya dapat.
    informasi dari teman bahwa MBAH SUJARWO bisa memberikan angka ritual/goib.100% tembus.
    akhirnya saya ikuti 4D nya dan alhamdulillah memanG bener-bener terbukti tembus.
    saya sangat berterimakasih banyak kpd MBAH SUJARWO.atas bantuan MBAH saya sekarang.
    sudah bisa mencukupi kebutuhan keluarga saya bahkan saya juga sudah buka.
    usaha matrial dan butik pakaian muslim.
    Jika anda mau buktikan
    silahkan bergabun sama Mbah Sujarwo
    Di:http://sitogelsgp.blogspot.com Atau { KLIK-DISINI }
    No: tlp.0823-2424-4298
    Saya sudah buktikan benar2 tembus 3x permainan....!!!

    BalasPadam
  8. wah! menarik ni.. bleh masuk list cuti2 malaysia :)

    BalasPadam
  9. gila bapak murah dpt villa hrga cmtu.bilik hotel 3 bintang pon dh sparuh hrga tu dh

    BalasPadam