Khamis, 8 September 2016

AFTERNOON TEA DI IXORA HOTEL SEBERANG PERAI PENANG



LUXURIOUS AFTERNOON TEA
AT IXORA HOTEL SEBERANG PERAI PENANG  

Uols nak merasai luxurious afternoon tea bolehlah datang ke Ixora Hotel Seberang Perai. Ixora Hotel sedang buat promosi luxurious Afternoon Tea for 2 pax dengan harga RM48nett. Ajaklah si dia untuk santai2 or dating sambil menikmati savoury yang enak ala English yang mewah ni ok

  
Antara menu-menu yang dihidangkan adalah seperti sandwhiches, tuna croissants, scones served warm with jam, pannat cotta and freshly-baked sweet pastries. Tidak ketinggalan juga ada 7 jenis pilihan minuman teh untuk anda rasai. Yang coffee mania pun ada theyol sediakan seperti ILLY branded yang ada 4 pilihan rasa. Sedap ok coffee ni



Afternoon Tea for 2 pax RM48nett


Tuna Croissants


Mix Fruits with Macaron


Panna Cotta


Scones served warm with butter and jam


Cheese Sandwich


Strawberry Tart  


Mango & Rasberry Cake with Fresh Cream


Illy Coffee


Suntips Tea


Seriously memang sedap savoury afternoon ni ok. Tengok aje lah muka muka bahagia kami team @projekbloggerutara hehehe. Kali ni team kami dapat berkumpul berjemaah secara ramai kecuali orang kuat belakang tabir #pbu Ekin atau Cikash
 


Terima kasih pada Mr. Moses Poon, Hotel Operations Manager Ixora Hotel yang sudi menjemput kami untuk review Afternoon Tea yang super delicious ni. 

  
Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi
Ixora Hotel
 
Tel:  +604 382 8888
Email: info@ixorahotel.com
Website: www.ixorahotel.com
Fb: https://www.facebook.com/pages/Hotel-Ixora-Seberang-Perai-Penang/




13 ulasan:

  1. Sedap terliuq weh..
    Sekali sekala dapat dating dan dpt makan macam ni memang enjoy.

    BalasPadam
  2. Wow bestnya.. dah tau lokasi utk afternoon tea klu ke area sana ni... thanks sharing El! :)

    BalasPadam
  3. murah betul hi teanya... jeles.. semua menu sedap sedap belaka

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Jangan sedih Kak Kin... Nanti kita soh kak El lanje... dia masyuk dah sekarang

      Padam
  5. adohaiiii kenapa jauh sgt ni....dah la kita kaki dessert...best nya awkkkkkk

    BalasPadam
  6. sedap nih.. rasa macam nak terjah dengan budak berdua tu plak..

    BalasPadam
  7. Sedap. Bertuah betul hari tu duduk semeja dengan beauty blogger...kbaiii

    BalasPadam
  8. Kak el..jom dating lagi makan kt sini..heee

    BalasPadam