Khamis, 21 Julai 2016

HAPPY BIRTHDAY ALTHEA


 HAPPY BIRTHDAY ALTHEA!!


Pada 20/7/16 Althea menyambut ulangtahun yang pertama. Hooray!!Eh siapa Althea tu ye?

Althea ni kalau uols nak tahu salah satu laman web K-Beauty yang menjual barangan kecantikan dan penjagaan diri  yang dipos dari Korea hingga ke pintu rumah anda yang mengambil masa selama 10-15 working days.  

Siapa-siapa yang suka make up bolehlah terjah laman web diorg..memang best ok..jangan kedekut sangat kalau nak cantik hahaha sebab banyak gila produk kecantikan yang Althea jual. Rambang mata shopping kat situ


Bagi iols yang dah mula jadi hantu make up banyak barangan yang best-best kat situ. Memang dah lama teringin sangat nak cuba produk-produk dari Korea ni..nak fefeling kpop la katakan ahaks.


Sempena birthday Althea hari ini, Althea ada bagi suprise PINK BOX kat iols which the BIGGEST BIRTHDAY GIVEAWAY ever..awesome kan!!!

Jom check-it-out box yang iols dapat dari Althea 



 Selalu kalau birthday ni kita bagi orang hadiah...tapi yang ni kita pula yang dapat hadiah..yeayy ai loike!Surprise PINK box  


Suka gila ok!!Bertambahlah koleksi make up iols


Rambang mata shopping kat Althea ni. Sampai tak tahu nak pilih yang mana fiuuuuu

  
me with Party Kit. Its' PINK and it has a DIY Party inside. Macam sambut birthday sendiri pulak kann


Oklah inilah hasil shopping barangan di Althea ni fiuuu


So u gais yang nak free goodies bag dari Althea, sempena menyambut ulangtahun pertama ini, Althea ada buat tawaran yang ISTIMEWA untuk uols sampai 31 Julai ni..apa tunggu lagi... let's cantik..let's grab tawaran ini cepat!!!

Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July, 2016

- Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.
- Free goodies for 1st 1500 shoppers
Full size beauty products. While stocks last.
-Birthday Giveaway. Pick 3 Top Seller for 100% REEBATE!
Rebate will credited into your account     


#AltheaTurns1 Instagram Contest

 
- Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea! 
- Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.
- Contest starts from 20th July - 15th August, 2016.

*Terms and conditions apply. Please refer to www.althea.kr and Althea Facebook for more information. 

HURRY UP GAIS!!!SIGN UP  
You will get lots of fun, trendy Seoul exclusive beauty products for you Best price, Free Shipping over RM150 and many more for you.

Let's CANTIK

facebook: https://www.facebook.com/altheakorea/
website: my.althea.kr
ig: @altheakorea
 


13 ulasan:

  1. wahhh..tetiba uols pon dah ropa korean girl..jeles iols

    BalasPadam
  2. yang sebelah Aloe Vera soothing gel dalam gambar yang ke-5 tu apa ya, sis? :D Makeup from The Saem ke? Love your haul! Banyak betul makeup! :D

    ieyra h. | blog

    BalasPadam
  3. Best dpt pink box.. Mcm2 ada

    BalasPadam
  4. Best dpt pink box.. Mcm2 ada

    BalasPadam
  5. Menarik utk wanita... terbaik!!

    BalasPadam
  6. bestnya..tgk banyak blogger terima.. cantik kak el :D

    BalasPadam
  7. Hye, this is Mira from Althea. We would like to thank you for joining in our online Birthday Party. We hope you had fun :)

    BalasPadam