Khamis, 14 Julai 2016

1 SYAWAL HARI RAYA 2016

1 Syawal Hari Raya
Aidilfitri yang mulia
Bergema takbir di Pagi Raya

Alhamdulilah raya tahun ini agak meriah sedikit
Preparation baju semua dah buat awal
Cuma kuih raya tahun ini buat sikit saja
Paling best tahun ini en. shumi setuju balik kampung iols beraya tau..tacing sgt haha

Yelahh sebab sorg adik je yg balik kpg..abg balik grik..adik sorg lagi ada kat canada
So, at least mak abah seronoklah..meriahlah sikit rumah tu hehe

Yang paling ronok2 dapat bergambar raya tahun ini yeahh alhamdulilah
Sebelum2 ini mmg payah skitlah kami anak beranak..biasalah anak2 bukan selalu leh duk diam kan

Esok nak raya iols dah tungkus lumus buat ketupat ngan mil..sempatlah bw balik tuk mak..perjalanan balik kampung pun berjalan dengan lancar










 
SELAMAT HARI RAYA SEMUAA

MAAF ZAHIR DAN BATIN

15 ulasan:

  1. wow! meriah raya uols i loike!
    selamat hari raya mama el!
    maaf zahir batin :)

    BalasPadam
  2. Woww cantik baju hgpa..dondon2

    BalasPadam
  3. Selamat hari raya buat EL sekeluarga..
    Cantik baju raya EL sekeluarga..

    BalasPadam
  4. cntik warna tema akk

    slmt hari raya kak.

    BalasPadam
  5. cantik bj El...selamat hari raya

    BalasPadam
  6. meriah kaler...selamat hari raya El

    BalasPadam
  7. Wow! mak kau hijau hiks!
    Salam kenal singgah sini jalan-jalan raya.
    Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum... Selamat hari raya kak el..
    Hijau menawan di pagi raya..

    BalasPadam
  9. assalam.....green..peace!!SHR :)

    BalasPadam
  10. yang gambar kak el dengan baby tu paling suka tengok hihihihihi.... gambar dengan tu sweet sangat... selamat hari raya kak el

    BalasPadam
  11. Team hijau ni. Heheh. Meriahnya di pagi Syawal. Selamat Hari Raya kak El :)

    BalasPadam
  12. Salam ceria Aidilfitri, maaf zahir dan batin :) :)

    BalasPadam
  13. Selamat hari raya El & famili!

    BalasPadam
  14. salam aidilfitri el..
    waaa..cantiknya baju el.. semua sedondon..

    BalasPadam