Rabu, 8 Jun 2016

INFINITY POOL | SKYPOOL DI HOMESTAY REGALIA RESIDENCE

INFINITY POOL |SKYPOOL di
REGALIA RESIDENCE HOMESTAY

Di Regalia Residence Homestay ni ada 2 pool
Level 37 infinity pool
Level 5 ada pool dewasa dan kanak2
Memang kedua2 pool ni sgt2 best..memang layan haha

  
Bila tengok dalam infinity pool kat sini, memang teruja sangat..almaklum x pernah lagi tengok infinity macam ni hahaha..tapi kat skypool ni kena pakai proper swimsuit ok. Ada guard yang jaga. Memang hari tu ada tgk lam fb nampak orang mandi kat sini pakai baju biasa je..tapi bila turn weols maybe pool tu baru siap renovate then ada syarat barulah kut. Takpe weols bukan nak mandi sgt kat situ..lagipun anak ramai..satg org lain tgh fefeling..kami 6branak buat havoc lak situ..riuhh hahaha





  
Ada small skypark situ..boleh npk whole KL tau


Skypool ini x silap dibuka dari 9pagi-11malam
Iols xdapat nak amik gambar view malam dek kerana syok bersopin smpai kat bilik pun dah lewat pagi



Yang  ni pulak pool level 5. Cantik jugak. Seronoklah budak2 tu mandi pool 2 hari kat sini. Kat sini xyah swimsuit bagai. Kat area sini ada kids playground. Dan bole lepak2 kat kerusi besor tu. Uols pun boleh jalan2 walking in the garden. Memang cantiklah tempat ni...sejuk je hihi

 Pool bawah ni dibuka sepanjang masa


Adult pool


Kids pool











Kalau malas nak makan kat luar or malas nak masak..boleh je order kat Carrot Cafe ni..level 4 

Alahhh xpuaslahhhh tinggal kat sini..kena repeat lagi..senang nak kuar ke town..bukan xde adik sedara mara kat kl ni..tapi nak privacy skit..anak2 pun seronok mandi pool :)

nak tahu pasal Homestay Regalia Residence klik SINI



20 ulasan:

  1. Cantiknya pemandangan.. Best mandi kolam..

    BalasPadam
  2. cantiknya view. sambil mandi manda sambil layan view

    BalasPadam
  3. cantik pool tu..xpe nanti el pi lg snap versi mlm plak

    BalasPadam
  4. Syok lah main air macam ni. Hehehe

    BalasPadam
  5. tempat ni nampak mewah la el, anak2 dengan swimming pool berpisah tiada :)

    BalasPadam
  6. syoknyaaaa... boleh berendam hehari... ngeh2

    BalasPadam
  7. time anak2 kecik mmg macam ni gak
    depa memang suka kalau ada swimming pool macam ni El

    BalasPadam
  8. Perghhh syioknya... cantik pic yg pegang Menara KL tu :)
    Tapi paling best budak2 la dapat mandi pool.. teringin nak try nanti2..

    Kat penang pool diorang infinity gak, ngadap laut.. syiok je nengok ha..
    Silap langkah terjun laut..hihiii

    BalasPadam
  9. boleh la terjah kalau pi kl lg.. seronok berendam

    BalasPadam
  10. Wow terbaik... suka tengok permandangan kl mcm tu... menarik sgt... seronok :) :)

    BalasPadam
  11. huwaaa...bestnya dapat bersantai kat situ..entah bila la dpt jln2 kl..bcuti..tunggu ada psangan la kot nanti.. :D

    BalasPadam
  12. huwaaa...bestnya dapat bersantai kat situ..entah bila la dpt jln2 kl..bcuti..tunggu ada psangan la kot nanti.. :D

    BalasPadam
  13. syoknya kolam2 tuh.. budak2 dapat berendam syok laa..

    BalasPadam
  14. Terbaik lah homestay ni...
    Yg 1 bilik ada tak kak el?

    BalasPadam
  15. gila best...klau tau leh stay situ

    BalasPadam
  16. Menarik sangat nie! Cantik pemandangan KL!

    BalasPadam
  17. wow bestnyaaaaaa !!! infinity tu yang superb tu..

    BalasPadam