Jumaat, 24 Jun 2016

CONTEST MENANG FUJIFILM INSTAX MINI CAMERA - BERAYA DENGAN INSTAX CAMERA

  CONTEST MENANG FUJIFILM INSTAX MINI CAMERA - BERAYA DENGAN INSTAX CAMERA

 Hari Raya semakin hampir. Anda tentu ingin menghadiahkan sesuatu untuk famili anda. So gais, Lazada ada buat Jualan Mega Raya dan untuk memeriahkan lagi Lazada menganjurkan satu contest untuk blogger dan 10 blogger yang bertuah akan memenangi salah satu hadiah berikut

1X Fujifilm Instax Mini 8 Camera Bundle (5 Pemenang)

1x Fujifilm Instax Mini 8 Camera Bundle (5 Pemenang) 

Syarat-syaratnya ialah:
1. Korang kena teka berapa banyak kotak Fujifilm di link ini
http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

Jawapan anda akan dihantar dalam email beserta link blog. Hint: Dari 1-200

2. Tulis 1 entry blogspot tentang apa barang yang korang nak beli untuk famili korang sempena Hari Raya ini. 4 barang dengan bajet Rm500. Sertakan bersama gambar produk dan link produk 


Ok sempena Hari Raya yang bakal tiba tidak lama lagi, iols nak hadiahkan famili dengan barang-barang ini. 
 Trio Food Steamer TFS 18 White & Grey

Memang dah lama nak beli food steamer ni. Nak hadiahkan pada mil iols. Mil iols selalu masak guna alat kukus tradisional tu. So dengan ada food steamer ni senanglah keje memasak dia. Nak2 hari raya ni ramai anak2 dia balik berkumpul riuh rumah, so food steamer ni mmg menyenangkan keje2 didapur..iols pun boleh tumpang sekali hihi 


Premium PVC Leather Bean Bag Cover (Brown)

Bean bag ni nak hadiahkan pada anak lelaki iols the only one. Dia suka amik kerusi orang. Senang dia nak main game ke dan tak kacau orang dah haha



Strive Fresh and Elegant Color Stripe Print Pattern Duvet CoverSets 4 Pcs Set (22)

Yang ni nak hadiahkan pada my princess iols. So far alhamdulilah diorg puasa penuh. So nanti ceria lah bilik diorg dengan bed sheet ni. Tentu diorg happy bilik cantik hari raya nanti :)

 

24 Inch Streamer Hard Suitcase Pink

Luggage ini pula nak bagi kat my en. suami. Gaduh tiap kali nak travel or balik kampung xde luggage nak isi barang semua. So hari raya nanti senanglah nak balik kampung beraya dengan luggage yang cantik ni. Hehe


 Total kesemua barang-barang ini adalah :

RM200 + RM82.50 + RM109.00 + RM93.60 = RM485.10

3. Tulis tagline ini dalam entry blogpost :
Lazada sedang mengadakan jualan hari raya besar-besaran. Korang boleh shopping pada 21-24 hb ini kerana Lazada akan menawarkan diskaun sehingga 92%. Boleh check link ini :  

4. Letakkan Banner Contest ini dalam blogpost beserta link contest - di penghujung entry.

   5. Kemudian hantarkan maklumat penyertaan ke contest@lazada.com.my bersama maklumat berikut denagan subject email "Riang Ria Raya Blogger Contest" : 

1. Berapa jumlah kotak fujifilm
2. Link blog korang 
 Kalau uols nak join, boleh clik banner bawah ni okay :
 
http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/

ok gais jangan lupa tau 

Lazada sedang mengadakan jualan hari raya besar-besaran. Korang boleh shopping pada 21-24 hb ini kerana Lazada akan menawarkan diskaun sehingga 92%. Boleh check link ini http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/


ALL THE BEST

6 ulasan: