Khamis, 5 Mei 2016

TEAM PROJEK BLOGGER UTARA BIKIN PANAS DI IKEA


TEAM PROJEK BLOGGER UTARA
 BIKIN PANAS DI IKEA 

#throwback
 Selesai Majlis Sepetang Bersama Blogger 2016 di Grand Hotel Cambell pada 16/4/15 yang lepas, kami team #projekbloggerutara dengan tak sabo2nya terus terjah Ikea Damansara untuk mengubat hati yang keciwa x dapat menang lucky draw TV LED bhahahaha

Sebenarnya kami mmg plan nak singgah Ikea untuk menyopin hehe. Mujur xde ramai pengunjung masa tu bolehlah pekena meatball ikea sekali heyyy. Alhamdulilah dapat team yg super duper ting tong giler2 masuk air wakakaka


Sebelum meneruskan operasi..kami menternak lemak dulu, dah 3x iols pergi ikea..yes!!kali ni dpt makan meatball, pelik! orang x bape ramai sgt time tu..meja pun senang dpt..ermm mayb diorg tau org utara nak mai kut hahaha


Akhirnya dapat juga bertemu dengan dikau wahai pujaan hatiku mehmehmehh


 Ekceli iols datang Ikea ni nak makan meatball je..pas2 ada kawan kirim..siap ada list uols hehe dah mcm personal shopper ikea plak kan..tiba2 iols lak tersampuk menyopin jugak..bukan 1 or 2 ketul..jenuh mengangkut jugak lah kiri kanan..hahaha adehh berhantu lah Ikea ni ek


Dan kami bernasib baik orang kuat team dan founder #pbu Cikpinz merupakan personal shopper ikea. Mujurlah dia ada. Dialah penasihat kami, tukang cari barang, tukang angkat barang..kalo xde Cikpinz xtaulah haihhh..hehehe terbaik Cikpinz. Dan tenkiu to abam sado jugak. Terpaksa driver2 bawa slow abam sado takut brg tercampak kuar hahaha..next time kena siap bw tali ok :)

Tu deme 2 orang tu pun tersampuk sopin gak hahaha Eyda dan Zai. Next trip Insyallah plan nak pi ikea menyopin lagi..dah ada list pun kuangkuangkuang
 nak kirim?..sila PM muahahahaha kbai

Jangan lupa like page #projekbloggerutara

8 ulasan:

  1. Oooo sempat menyopping kat Ikea rupanya... ingat abis event terus je balik hehee.. :D :D

    BalasPadam
  2. makin gempak ye blogger utara ni..seronok shoppin kat Ikea..ada personel shopper lagi ha..lebih mudah

    BalasPadam
  3. Tak pernah makan meatball ikea. Malasnya nak beratur. Hii.
    Bestnya ada aktiviti blogger begini. Eratkan silaturahim :)

    BalasPadam
  4. kami shoping skit ja El.. tak cecah rm50 pun.. hehehe.. jom next trip ke Ikea..

    BalasPadam
  5. sedap kan meatball dia. ntah kenapa meatball ikea tu sedap sangat. tapi.... jauhnya alahaiii

    BalasPadam
  6. Baguskan PS tu..dah la rajin hensem pulak..solo pulak tu..ok baiii

    BalasPadam
  7. Sedap meatball mengidam nak makan.hahahahaha

    BalasPadam