Selasa, 3 Mei 2016

SPECIAL TOMYAM SERVED IN COCONUT AND MATCHA LATTE DI KOPITAN CLASSIC QUEENSBAY MALL, PENANG | FOOD REVIEW

Special Tomyam Serve in Coconut 
and Matcha Latte
Menu Baru dari Kopitan Classic Queensbay Mall, Penang



 Sabtu yang lepas kami team #projekbloggerutara mendapat jemputan untuk membuat review menu terbaru dari Kopitan Classic Queensbay Mall, Penang


 Tomyam serve in coconut ini memang 100% dimasak dari air buah kelapa tu ok. Resepi dari Thailand uols.
Rasanya memang sedap cukup rasa


Limited ok!Sehari hanya 10 biji sahaja dijual. Sebab diorg nak jaga kualiti buah kelapa tu. No recycle ok. Semua fresh!Kalo nak sila booking awal hehehe. Special Tomyam serve in coconut ni hanya boleh didapati di 3 buah branch iaitu di Queensbay Mall, USM dan Beachstreet.  


MATCHA LATTE


Selain dari tomyam, minuman baru dari Kopitan Classic ialah Matcha Latte. Ha peminat2 green tea bolehlah rasa minuman Matcha Latte ini. Gabungan green tea dan coffee. Lemak2 berkrim. Bagi iols..ok memang sedap. Iols mmg suka green tea dan peminat coffee tegar ekeke


 



 

Terima kasih Cik Lina dan En. Firdaus sudi melayan dan menjemput kami buat kali kedua ini. Jom uols terjah Kopitan Classic branch berdekatan dengan anda. Harga pun berpatutan. Pilihan menu pun banyak. Yang penting HALAL 

Ok tunggu next review set ramadan dari Kopitan Classic ok 

Untuk lihat pelbagai pilihan menu KLIK SINI
 
Uols juga boleh layari website Kopitan Classic Penang Delight di

KOPITAN CLASSIC PENANG DELIGHT QUEENSBAYMALL PENANG
Queensbaymall, 3F-01(A)
11900 Bayan Lepas, Penang

Business Operations Hours:
Sun-Thur : 8.30am - 10.30pm
Fri: 8.30am - 11.30pm


11 ulasan:

  1. wow...syok tu dapat offer mcm nie...mesti best kan tomyam kelapa tu

    BalasPadam
  2. tgok gambar pun dah bagai terasa2 kat tekak kesedapan tomyam tu ha......telan liur dah ni...

    BalasPadam
  3. Tomyam serve in coconut ini memang 100% dimasak dari air buah kepala tu ok. ????? *tak mau makan lah cam ni.. takuitttt !*

    BalasPadam
  4. Alaaa... baru nak terjah yang dekat Seberang Jaya.. tak dak pulakkk

    BalasPadam
  5. Pehh... tak boleh tahannnn tengok... terbuka selera... :) :)

    BalasPadam
  6. Macam sedap je menu baru ni..

    BalasPadam
  7. sedap tengok menu baru tu.. adeh mengamit plak tomyam tu..

    BalasPadam
  8. hoiiii tengok pulak tetengah hari ni grrrrr

    BalasPadam
  9. Untungnya Kak el dapat p makan

    BalasPadam