Rabu, 25 Mei 2016

MANGKUK TINGKAT COMEL | TIFFIN

MANGKUK TINGKAT
TIFFIN


Just nak war2 kan kat uols semua yang iols ada jual mangkuk tingkat kaler pastel ni.
So u gais yang berminat nak beli boleh tengok koleksi mangkuk tingkat/tiffin ni kat IG iols instagram.com/el_darwena or facebook facebook.com/eldarwena


Yang ni jenis Classic Pattern. Tidak ada plate ditengah2. Comel kan

 

Mangkuk tingkat jenis Plate Pattern. 4 tier 14cm


Jenis bowl. Tudung tu boleh buat as pinggan. So tak payah bawa pinggan banyak2 dah hehe


So ada dua size 11cm dan 14cm. Gambar atas menunjukkan perbezaan size untuk rujukan uols.


Comel tak tiffin pink ni. Peminat pink bolehlah buat koleksi peribadi uols hehe 


Ok ni jenis Plate Pattern. Dua2 tiffin ni ada plate di tengah2. So boleh jadikan penutup tu sebagai plate jugak


Mangkuk tingkat ni selamat dah sampai kat customer.

13 ulasan:

  1. menariklah berbanding old school dulu

    BalasPadam
  2. comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geram tengok ni

    BalasPadam
  3. Wewittt....
    Suka kumpul...
    Dalam process nk kumpul lg

    BalasPadam
  4. Comelnya mangkuk tingkat ni.. Teringat zaman dulu2.. :)

    BalasPadam
  5. jemput join GA > http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2016/05/giveaway-topup-by-cik-emy.html

    BalasPadam
  6. JANGAN GODA PLEASE ! HAHAHAA....

    BalasPadam
  7. Comelnya mangkuk tingkat.. Color pastel lak tu. Lawa je semua..

    BalasPadam
  8. comel.. warna pun soft... boleh buat hantaran tak ? ngeh2

    BalasPadam
  9. Suka tengok warna warna mangkuk tingkat ni. Menarik !

    BalasPadam
  10. cantikkk...color die tu aduh memikat tul..

    BalasPadam
  11. mangkuk tingkat pun lawa... hahaha
    mesti kena masak sedap2

    BalasPadam