Rabu, 20 April 2016

PEMENANG CONTEST WEFIE BERSAMA TEAM #PROJEKBLOGGERUTARA DI MAJLIS SEPETANG BERSAMA BLOGGER SBB2016

Majlis Sepetang Bersama Blogger 2016 pada Sabtu yang lepas masih hangat diperkatakan. Seronok dapat join majlis besar cenggini anjuran Denaihati Network. 

Sebelum event ini bermula team #projekbloggerutara telah war-warkan contest blogger pertama yang dapat berwefie dengan wakil 5 orang dari team #projekbloggerutara di majlis Sepetang Bersama Blogger 2016 akan mendapat hadiah misteri dari kami. 

Yeay Pemenang dia ialah Izarra Qistina atau Nora. 
Tahniah Nora. 




Jangan lupa like dan follow IG/FB team @projekbloggerutara untuk mengetahui perkembangan terbaru dan pelbagai contest spontan juga diadakan hey.


13 ulasan:

  1. aaa tak tau pun!!! tak aciiiiiii..

    ehhh tahniah izzara!

    BalasPadam
  2. Yayyy... i like.. jom ramai2 like ig/fb @projekbloggerutara.. lepas ni akan ada contest lg utk u all semua..hee

    BalasPadam
  3. Yayyy... i like.. jom ramai2 like ig/fb @projekbloggerutara.. lepas ni akan ada contest lg utk u all semua..hee

    BalasPadam
  4. Tahniah....bukan senang nak jumpa team #projekbloggerutara hehe..

    BalasPadam
  5. Tak berkesempatan nak jumpa kak el. Nanti datang KL roger Nani eh. Heheh :D

    BalasPadam
  6. cemolot dengan Kak El ? huiyyooooo

    BalasPadam
  7. Tahniah izzara. Payah nk jumpa team PBU ni. Jauh nun di utara sana hihi

    BalasPadam
  8. Tahniah izzara! habis dak lg cekelat tu..heee =D

    BalasPadam