Rabu, 27 April 2016

CHOC&NUT CHOCOTAINER CRUNCHY | SNACK YANG SIHAT 100% HALAL HOMEMADE | REVIEW

CHOC&NUT CRUNCHY
SNACK YANG SIHAT
100% HALAL HOMEMADE

 

 Meh dekat sikit iols nak habaq ada barang baik punya
CHOC&NUT chocotainer snack sihat keluaran bumiputera ini tengah laris dipasaran sekarang


CHOC&NUT chocotainer 100% halal penuh dengan kekacang, madu dan diselaputi dark chocolate dibawahnya OMG!!
CRUNCHY chocotainer baq hang..sekali masuk mulut seketul2 uols boleh rasa kekacangnya..tak kedekut kacang ok 


Yang best CHOC&NUT ni tiada bahan pengawet dan tiada gula ok..semata-mata manis dari madu dan lelemak kekacang tu...HEALTHY SNACK
sesuai untuk diet harian anda. Rasanya xyah habaq..terlajak sedap..nyum nyum nyum


Boleh dimakan bila2 masa 
Selain menjadi snack harian anda, CHOC&NUT juga boleh dijadikan sebagai door gift atau hadiah pada yang tersayang aumm hihi


 
Alhamdulilah ni kali kedua team #projekbloggerutara bekerjasama dengan Kak Azam. Thanks Kak Azam bagi peluang kat team kami. Semoga bisnes Kak Azam berjaya dan maju. Kami team #pbu bagi support 100% gitew hehe

Berita baik untuk uols juga ye yang nak cari pendapatan lebih tp xda modal boleh buat DROPSHIP 

Depa pun duk cari AGENT di SELURUH MALAYSIA!!

Yang berminat bole whatsapp Kak Azam 0194764453 

Details penuh mengenai CHOC&NUT ini boleh klik
facebook MyFood Delivery
Instagram @myfood_delivery

JANGAN LUPA LIKE PAGE PROJEKBLOGGERUTARA
untuk informasi yang terkini heyy






13 ulasan:

  1. Memang suka yg kekacang tu. Nanti boleh order.

    BalasPadam
  2. Memang suka yg kekacang tu. Nanti boleh order.

    BalasPadam
  3. orang yang suka kekacang memang sesuai makan kan..

    BalasPadam
  4. Assalam... yang ni mmg antara feveret KA n anak2 lah he3

    BalasPadam
  5. orang belakang nak tumpang glemer ja.. tak baik rau mama glemer sensorang... :p

    BalasPadam
  6. wow.. sedapnya.. nak cuba juga la..

    BalasPadam
  7. muka2 semakin membulat.. hahaha

    BalasPadam
  8. meriah tengok kekacang tuuuuu

    BalasPadam
  9. ohh bumiputera product rupanya. penah jugak nampak kat kedai bawah opis ni ha. btw salam kenal dear. follower baru :)

    BalasPadam
  10. Mcm mna nk oder?nk jd ejen mcm mne 0129702540 lee

    BalasPadam
  11. Mcm mna nk oder?nk jd ejen mcm mne 0129702540 lee

    BalasPadam