Khamis, 25 Februari 2016

TERIMA KASIH ESCAPE PENANG | ESCAPE ADVENTURES THEME PARK TELUK BAHANG

Berakhirlah sudah pengalaman team @projekbloggerutara berkampung di Escape Penang/Escape Adventure Theme Park, Teluk Bahang. Pengalaman yang berharga yang tidak akan dilupakan.



Pada hari kejadian, team @projekbloggerutara menyambut ulangtahun kelahiran blogger murni. Suasana menjadi semakin meriah hehe untung makcik gayah tu. Kami semua sangat ronok2 hahaha tp tulah el x dpt nak join sekali masa tu sbb el balik umah kejap pergi ambil my otherhalf dan si kecil hehe
 


Nak order brownies ngan congor bars..pm el tepi k hehe



ha npk cam visitor or kwn lama x jumpa hihi..tapi sebenarnya beliau ni lah Mr. Sim Choo Kheng founder and CEO Escape Penang..mcm x percayakan..iols lagilah haha


Terima kasih pada Ceo Escape Penang yang sgt humble dan friendly, Mr. Sim Choo Kheng atas kesudian menerima kami untuk membuat review ini dan juga Ms. Winnie yang sangat helpful dan crew2 di Escape Penang. Layanan yang super super awesome dan tip top memang the best sangat. Terharu and speechless. Many thanks for all the arrangements during our visit and highly appreciated!!

Terima kasih juga yang terlibat pada event ini especially familia @projekbloggerutara dan blogger jemputan husna, syakira dan zarul

Ok gais..next projek dari syarikat Sim Leisure ni ialah Water Park yesss!!!iols dah lama dah kempunan water theme park kat Penang ni..akhirnya hujung tahun ni akan siap..tak sabar rasanya siap ada Hotel in the tree ok..wahhh terbaiklah



ARGA TIKET ESCAPE PENANG klik SINI Time to play part 1 klik SINI camping dan berbeku klik SINI ESCAPE PENANG 828 Jalan Teluk Bahang 11050 Penang, Malaysia Operating Hours Tue-Sunday Monday closed 9am-6pm Tel: 04-8811106 Fax: 04-8813106 Email: info@escape.my Website: escape.my Fb: escape.my

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Ok uols jgn lupa lau mai Penang terjah ESCAPE PENANG di Teluk Bahang tu..cuti sekolah pun xlama lagi kan..haa sure anak2 akan enjoy :)

HARGA TIKET ESCAPE PENANG klik SINI

Time to play part 1 klik SINI

Time to play part 2 klik SINI

camping dan berbeku klik SINI 


ESCAPE PENANG
828 Jalan Teluk Bahang
11050 Penang, Malaysia

Operating hours
9am-6pm
Tue-Sunday
Monday closed
 Tel: 04-8811106
Fax: 04-8811106
Email: info@escape.my

Website: escape.my
Fb: escape.my 

9 ulasan:

  1. macam best je..kena try jugak ni!;p

    BalasPadam
  2. Macam2 tempat best ada dekat Penang ni. Nanti kalau jadi nak ikut roomate ni balik Penang. Hihi :D

    BalasPadam
  3. wah ada treetop hotel..jom familia PBU kita tdoq ats pokok pulak..tak sabar niiiiii

    BalasPadam
  4. pengalaman yang seronok buat yang pergi kat escape ni... tahniah buat familia PBU

    BalasPadam
  5. Ehh nampak lain laa en. Sim nih dari mula kita jumpa tuh.. apapun tak sabar nak tunggu water park siap.. boleh terjah lagi..

    BalasPadam
  6. Jangan lupa iols waterplay nanti tauuu ekekekekke

    BalasPadam
  7. waterplayyyy arghhh lambat lg nk siap.. mr sim smart

    BalasPadam