Khamis, 11 Februari 2016

REVIEW BUTIK IMAN AMIR PUSAT BANDAR BERTAM PERDANA, KEPALA BATAS, PENANG

BUTIK IMAN AMIR
PUSAT BANDAR BERTAM PERDANA
KEPALA BATAS, PULAU PINANG

Alhamdulilah sekali lagi team @projekbloggerutara dijemput untuk memeriahkan lagi pembukaan dan perasmian Butik Iman Amir di Pusat Bandar Bertama Perdana, Kelapa Batas, Pulau Pinang pada 6/2/16 yang lalu.

Butik Iman Amir  ini menjual pelbagai koleksi tudung, jubah, blouse, skirt, palazo, cardingan dan aksesori.


 wakil dari team @projekbloggerutara me, alia dan eyda


Suasana di dalam Butik Iman Amir


 Antara koleksi-koleksi di Butik Iman Amir


 Pelbagai designs tudung boleh didapati di  
Butik Iman Amir
 Pelbagai koleksi blouse yang cantik-cantik dan untuk ibu yang  menyusu, design nursing friendly juga ada dijual

 Boleh jugak dibuat mix and match :) 


Yang suka dengan palazo boleh cuba palazo yang berbelang tu ngan blouse pendek..fuh cun kan hehe


 
 

Aksesori seperti keronsang, pin tudung dan 
sebagainya turut dijual
    
  
 

Pemilik Butik Iman Amir Puan Norashikin



 Tahniah Puan Norashikin pemilik Butik Iman Amir dan terima kasih yang sudi menjemput team @projekbloggerutara untuk review grand opening yang lalu. Semoga terus sukses. 

Kepada yang sesiapa yang ingin dptkan koleksi-koleksi dari Butik Iman Amir, boleh dapatkan di LAZADA pada March depan

Untuk melihat koleksi2 terbaru boleh follow/like
IG: Imanamirdesigns
FB: ImanAmir


 

Ok gais..yang ingin dapatkan koleksi2 dari Butik Iman Amir, diorg ada buat jualan MEGA SALES  

[ISLAMIC BEAUTY FAIR] .
TARIKH: 26-28 FEB 2016
MASA: 10.30 PG – 10.30 MLM
TEMPAT: VILLAGE MALL, SG PETANI
N
O BOOTH: M15


JOM SERBU!!



11 ulasan:

  1. Wah boleh juga dibeli di lazada. Sgt memudahkan bg yg tinggal jauh dari penang! Bagus2...

    BalasPadam
  2. Tahniah buat Puan Shikin..Team PBU korang memang the best...

    BalasPadam
  3. tahniah PBU... masa ni kak el tak bawa anak kah... hihihi siap boleh selfie ni...

    BalasPadam
  4. wah best jugak butik tu..baju2 semua cantik2..semoga Butik Iman Amir terus sukses

    BalasPadam
  5. kenan dengan palazo tu.. napa tinggai kitaaa...? *nanges sambil hentak2 kaki*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zaf...palazo tu lawa kot..tp kalau zaf pkai jadi seluaq setenggg....
      Hahahah

      Padam
  6. suar palazzo tu cantiksss... rege bpe ek

    BalasPadam
  7. kalau balik penang dekat dah tu dengan kepala batas

    BalasPadam
  8. amboihhhh lawa2nya baju kt sana tp jauh la pulak

    BalasPadam