Jumaat, 26 Februari 2016

PRINTCIOUS - PRECIOUS GIFTS FROM YOUR HEART

PRINTCIOUS 
PRECIOUS GIFTS FROM YOUR HEART

Sekarang ini banyak kedai-kedai online menjual pelbagai barangan dan produk. Mudah sahaja untuk membeli belah kan. Ini salah satu kemudahan untuk orang ramai membeli barangan dan produk pilihan mereka.  Sistem pembelian secara online telah pun menjadi satu tren pada masa kini dan akan menjadi lebih hebat pada masa akan datang oleh kerana sifatnya yang menjimatkan kos, masa, cepat dan mudah.

Paling best jika dapat diskaun atau pun tengah sales. Hehe

So iols nak story kat uols ada satu gift shop online yang awesome. Gift shop online ini menjual pelbagai hadiah cenderahati yang cantik2 dan cute mute :)

 Ada sesiapa yang tengah plan nak bagi hadiah kat yang tersayang?kawan-kawan?ibu?ayah?bos?secret admire ke hehe ataupun tuk iols ke (ada ke ngeee)..skrg xpayah susah2 dah...hanya di hujung jari anda

  PRINTCIOUS gift shop online yang pastinya anda akan jatuh cinta dengan produk yang ditawarkan.
 Nak sesuatu yang bermakna untuk seseorang? Uols boleh sopin hadiah2 untuk yang tersayang di PRINTCIOUS - GIFT FROM YOUR HEART..so kat PRINTCIOUS ni akan membantu uols menyelesaikan masalah uols nak cari hadiah yang bermakna gitewww ok. Yang penting..uols jimat masa dan tenaga. Just klik PRINTCIOUS and pilih produk mana yg uols nak..


APA ITU PRINTCIOUS

PRINTCIOUS ini adalah salah satu option pilihan terbaik untuk anda yang sedang mencari hadiah yang unik dan menjadikan pemberian itu lebih bermakna kepada si penerima.

PRODUK DAN SERVIS

Pelbagai produk untuk anda membuat pilihan antaranya mug, tshirt, phone cases, puzzles, cushion, mousepad dan ceramic tiles. Anda juga boleh pilih design, gambar dan text sendiri ikut kreativiti masing2. Sangat sesuai untuk hadiahkan semasa harijadi, anniverssary, graduation, atau hari2 istimewa..nak bagi SURPRISE pun boleh. So meanings, dengan PRINTCIOUS ini, uols boleh DIY pilihan hadiah anda!BESTkan!!

  
Senang je, anda hanya perlu lakukan ialah

A. Choose a Gift

 
 B. Upload a Photos


C. Enter a Texts.


  Tadaaa dah siap cushion iols hehehe 
Cantikkan :)

 

Uols boleh pilih warna kesukaan anda. Design font yang anda suka dan pilih gambar anda sendiri. Mudah, cantik dan cepat. 

 Oklah nak bagi suprise cushion ni kat my otherhalf..uols jgn pecah rahsia ok..janji!!: ;)


 So uols apa tunggu lagi..blok tarikh2 penting org yang tersayang dan PRINTCIOUS adalah pilihan yang bijak untuk memberi hadiah yang sungguh bermakna kepada seseorang. 

Boleh layari

11 ulasan:

  1. Bagus ada service ni. Boleh customize hadiah.

    BalasPadam
  2. memang cantik tengok kat situ

    BalasPadam
  3. M3mang membuatkan hadiah lebih istimewa buat yang tersayang..

    BalasPadam
  4. Wah cantikssss....
    Nak p usha laa

    BalasPadam
  5. menarik.. boleh laa hadiahkan buat yang tersayang..

    BalasPadam
  6. Wah macam best laa..tggu umah baru siap nak tempah printed bantal tu

    BalasPadam
  7. wahhh memang cantik print dia.. kalau nk buat hantaran syok ni

    BalasPadam
  8. Rasa mcm nk oder sesuatu utk hadiah besday somi nanti ni

    BalasPadam