Sabtu, 27 Februari 2016

APA ITU COUPONBELANJA.COM

CARI KEDAI ONLINE KEGEMARAN ANDA 
DENGAN TELEFON MUDAH ALIH 
DI COUPONBELANJA.COM

Sekarang ini sudah menjadi tren di Malaysia even di seluruh dunia, orang ramai mengunakan telefon mudah alih untuk membeli-belah secara online. Ianya sangat menyenangkan orang ramai membeli-belah bila-bila masa, di mana sahaja dan hanya di hujung jari anda. Kebanyakan kedai-kedai yang popular sudah pun menawarkan aplikasi mobile untuk memenuhi pengalaman membeli-belah. Aplikasi ini sudah tentunya merupakan mesra pengguna. Kaedah pembayaran juga sangat mudah dan cepat.
Membeli-belah secara online ini memang memudahkan kerja-kerja kita. Jimat masa dan tenaga. Pilih barangan yang anda suka dan bayar. Bertambah best jika jualan itu ada menawarkan sales atau kupon penjimatan.

1st time dengar pasal COUPONBELANJA terus teruja. Pelbagai barangan dan jenama terkenal ditawarkan di COUPONBELANJA. Ramai diantara kita yang tidak tahu lagi kewujudan COUPONBELANJA ini betul tak..meh sini el dah bagi tau hehe

APA ITU COUPONBELANJA


CouponBelanja merupakan salah satu laman web kupon yang terkemuka di Malaysia. Couponbelanja ini mewakili kedai-kedai online popular di Malaysia menawarkan pelbagai kod kupon dan baucar untuk para pelanggannya seperti Lazada, Zalora, Reebonz, Groupon Malaysia, Foodpanda, Expedia, Ensogo, ebay Malaysia, Aliexpress dan Amazon.com dan banyak lagi.

  
Uols hanya perlu akses smartphone dan search couponbelanja.com.
Untuk melihat kedai-kedai online yang anda inginkan hanya perlu klik STORES.  


Di STORES anda boleh melihat kedai-kedai online kegemaran anda seperti Lazada, Mudah.com, Nile dan pelbagai lagi. Bestkan!!

 Siapa2 pernah beli kupon groupon?Iols one of the peminat kupon groupon hehe. So misal kata uols nak beli kupon groupon ataupun foodpanda anda boleh membeli kupon-kupon best deal yang ditawarkan di couponbelanja.com
 


Foodpanda 

  
Groupon
 


Mengikut kategori

Untuk memudahkan pencarian uols lagi, uols boleh memilih pilihan uols mengikut kategori seperti di atas. Ha lagi senangkan hehe.

Featured Coupons

Kepada uols yang shopaholic dan mereka yang sentiasa menantikan tawaran-tawaran yang hebat anda boleh dapatkannya di bahagian featured coupons di atas halaman yang menawarkan beberapa tawaran panas semasa. Di Featured coupons ini mempunyai pelbagai tawaran yang menarik dan pada waktu yang sama kita boleh menyimpan lebih banyak dengan menggunakan kupon-kupon ini.

Popular Coupons

Popular Coupons pula boleh dilihat di bahagian bawah halaman.. bahagian ini merangkumi kupon-kupon yang popular yang sering digunakan untuk mendapatkan diskaun dari kedai-kedai..
 Bak kata memang menjimatkan perbelanjaan kita bila mengunakan perkhidmatan couponbelanja ini. Selain menjimatkan anda juga boleh relax dan enjoy bila membeli-belah hehe

Apa tunggu lagi jom pakat-pakat terjah
COUPONBELANJA.COM


JIMAT, MUDAH DAN CEPAT

14 ulasan:

  1. banyak kali dah nampak pasal coupon belanja ni.. hari ni baru tau apa dia coupon belanja tu...

    BalasPadam
  2. wow syoknya shopping lepas ni... baru taw pasal kewujudan ni

    BalasPadam
  3. semakin mudah untuk shopping..semakin cepat susut duit dalam akaun uiii

    BalasPadam
  4. Pergh!! Makin cepatlah duit abis.. Kikikiki.. Ohsem nie..

    BalasPadam
  5. byk nyer web shopim skarang... semua d hujung jari

    BalasPadam
  6. Jom jimat berganda ganda dengan Couponbelanja :D

    BalasPadam
  7. Wah.. bestnya.. Makin seronok lah nak berbelanja..

    BalasPadam
  8. 1st time dgr..wah pasni lagi mudah la nak "shopping"..hehe

    BalasPadam
  9. Dah lama tak nyoping on9..kena cuba ni

    BalasPadam
  10. makin banyak duit habis.. hahaha sbb tu xpernah bukak

    BalasPadam
  11. Wowww best ni. Jimat duit minyak. Tapi tula dh byk diskaun ni makin nipis la purse hahaha. Tmbh tgk brang anak2

    BalasPadam