Jumaat, 15 Januari 2016

ROTI KARIPAP

hari tu wat karipap ada balance inti dagingnya
so ada dah roti gardenia..teringat plak boleh buat roti karipap
bolehlah bawa bekal sarapan ke ofis :)

  


Serdak2 hitam tu sbb pagi tu goreng nugget..malas nak tuko minyak lain..elok lagi :)

lenkali boleh wat stok inti karipap banyok2 

16 ulasan:

  1. Lepas ni leh try buat nih..
    Aqil suka benor mkn karipap.. ;D

    BalasPadam
  2. sedapnya.. roti gardenia boleh buat mcm2 kan. hehe

    BalasPadam
  3. Yey nak request utk 13 feb nanti bleh x??

    BalasPadam
  4. buat karipap lebih mudah..tak yah uli-uli tepung dah

    BalasPadam
  5. Yey nak request utk 13 feb nanti bleh x??

    BalasPadam
  6. Roti karipap lg mudah x payah nk uli tepung..

    BalasPadam
  7. macam sedap ja.. suka roti kena goreng... kruk kruk kruk

    BalasPadam
  8. Perghhh sempoi sungguh buat roti gardenia jadi karipap.. kenapa la tak terfikir dlu huhuu.. btw thanks sharing.. :D

    BalasPadam
  9. wowww lepas ni boleh copy paste pulak hihihihi

    BalasPadam
  10. boleh cuba nanti hihihi... buat byk2 abe suka ni

    BalasPadam
  11. senang ja nk buat ni...tapi xpernah buat pon..

    BalasPadam
  12. montek2 (gemok) karipap k.el. haaha
    bak sikit tp kan ada yg hang hang gus.. larikkkk

    BalasPadam
  13. senangnya tp mama Aqil malas....bahahaha

    BalasPadam