Khamis, 10 Disember 2015

PERPUSTAKAAN KANAK-KANAK DI PUSAT ISLAM KUALA LUMPUR

Sementara tunggu kaum2 adam bersolat jumaat di Masjid Negara Kuala Lumpur, kami kaum2 ibu dan anak2 berjemaah di Pusat Islam sebelahan dengan Masjid Negara Kuala Lumpur

Pusing punya pusing terjumpa Perpustakaan Kanak-Kanak dalam Pusat Islam tu. Terus masuk. Masuk free plak tu. Dah macam nursery pun ada. Selain boleh membaca buku2 yang disediakan, budak2 boleh join untuk buat aktiviti melukis dan mewarna. Apa lagi seronoklah budak2 tu

 

Alana, Arwen dan Nabil


Hari tu Pembantu Perpustakaan tunjuk ajar cam mana nak buat kasut kertas hehe


Bab mewarna memang diorg sukalahh


Arwen punya dah nak siap
 

 Hasil kerja tangan budak2 yang datang ke sini


Cikgu!!Alana pya dah siap...pembantu perpustakaan dah jadi cikgulah hahaha..Alana x sabar nak g skul taun dpn

13 ulasan:

  1. wahhh kak L p KL buat apa tu? hehehe
    pi naik KL HOHO juga ke.. lawa kasut kertas tp tak boleh pakai :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalam uols,
      wowwweeeeeee
      cotik2 kl ahkak rhil
      laarrriiiikkkk he3

      Padam
    2. hahahah... sesekali trun kl kalau selalu rabak

      Padam
  2. Oh kita pun tak tahu ada perpustakaan kat masjid negara.. untung la alana senyum sakan dia :D

    BalasPadam
  3. heh KL punyer macam best jek..ape sal tak penah sampai nie..hahaahaa...

    BalasPadam
  4. Seronok lah budak2 tu kan....yelah cuti sekolah...eloklah bawa mereka jalan2....isi masa lapang...

    BalasPadam
  5. cantiknya hasil tangan Cik Alana... boleh buat hadiah GA ni.. hehe

    BalasPadam
  6. Best kalau ada aktiviti fun utk kekanak..

    BalasPadam
  7. Muka ank pompuan kak el mcm mama dua sjibik

    BalasPadam
  8. Bestnya ada aktiviti macam tu

    BalasPadam
  9. Assalam el,
    haambooiiihhh uols
    pi sampai library KL nuuunnnn he3

    BalasPadam