Rabu, 23 Disember 2015

MALVITA PENANG GRAND OPENING | REVIEW

Assalamualaikum salam sejahtera

Alhamdulilah Sabtu lepas 19 Disember, kami team blogger #projekbloggerutara telah dijemput oleh pihak Butik Malvita Penang untuk grand opening Butik Malvita Penang.


Butik Malvita Penang beralamat di FRONTAGE Business Park, Permatang Pauh opposite Mydin Mall dan bersebelahan dengan Shell ini dimiliki oleh Zurain Ahmad atau nama komersial Peah Ahmad merupakan Founder, CEO at Adora.co, Owner at Dreamon Boutique dan Suami Ridzuan Azizah 


Untuk makluman semua, Malvita Penang Exclusive Muslimah Fashion Hub ini menjual puluhan brands terbaik dan top dibawah satu bumbung. Konsep Butik Malvita Penang ini sangat exclusive dengan harga yang berpatutan.

Antara brands hebat yang ada di Butik Malvita Penang ini ialah:
Adleenur
Adora.co
Alhumaira Contemporary
Ashh&Annas
Ammara Official
Anggun Zara
Arricia Core
Bymawaddahizzati
Bynuramirah
Cattleya
Chentaqaseh
Clarameeca
Claseekha
Dewi Anggun Hijab
D'loris
Edast
Elrah Exclusive
Fynnjamal RTW
Heaxabell
Imaan Boutique
Jubah Souq
Leeyanarahman.co
Malady Couture
Marlena Hijab
Medifeet
Mumu Scarves
Nealofarhijab
Neng geulis
Padieka Raccolta
Qaira Hijab
Qoma Boutique
Sincerelybyus Shawls
Shawlforyou
Sha Zaha
Sugarsista
Three_Ns
Wa.Clothing
Wrap Official

Wow..juling bijik mato tengok brands2 yang meletop pop pop pop ni..no wonder ramai yang datang seawal pagi untuk tidak melepaskan peluang bersoping di Butik Malvita Penang pada grand opening yang lepas. 


Bajet top model haha..iols over teruja datang seminggu awal gitew haha. Kebetulan encik hubby nak mai area situ..so alang2 suruh dia singgah sekejap kat Butik Malvita Penang tu. Kalau dari Penang Island dari bridge terus  ke exit Bukit Mertajam. 


Bajet blogger femes tengah interview pihak Butik Malvita Penang jangan marahhh haaa haha


Hari kejadian..pelanggan sudah tunggu awal untuk beratur!



Pelanggan sudah mula membanjiri Butik Malvita Penang..perasan x gambar iols ada dimana2 bluwekk


Upacara perasmian oleh ibubapa pemilik Butik Malvita Penang


     
Ha jangan muntah hijo pulak tgk koleksi2 brands yang meletop pop pop pop . Jom kita usha tengok kut2 ada yang berkenan dihati boleh buat pi melaram kenduri..tunang ka..nikah ka raya 2016 ka hehe. 

 Dari 15 Disember hingga 31 Disember 2015 ni Malvita Penang mengadakan jualan akhir tahun 2015




  
 
 
   

Bukan pakaian muslimah sahaja dijual malah pakaian untuk lelaki pun ada. Kaum lelaki yang tingin nak jd bajet mcm Sharnaaz Ahmad boleh soping kat Butik Malvita Penang #merecikkk #halussss #bajetretis


 

Lawo2 baq hang :)




Nak tudung mia mumu ada..nak tudung neelofa ada..nak tudung alhumaira ada..nak tudung edast pun ada..macam2 ada


Tudia memang ramai customer hari tu..x menang tangan


Model hijabista @farahanimrazak in the houz yaw!!  


Weols with our lovely Puan Zurain Ahmad (Peah Amad)

Weols with our goodies bag..thank you so much Malvita Penang!


 Menunggu ketibaan VVIP blogger #projekbu yang lain ahaks


Ok iols dah jatuh cinta ngan baju bajan kat Butik Malvita Penang ni..so u guys ape tunggu lagi jom terjah tengah sales giler mengiler ni hehe


Terima kasih tak terhingga pada Butik Malvita Penang dan crew atas layanan yang diberikan. Semoga suksess!! 


We were very happy and done with our 1st review on that day...petang tu weols ada next review pulak..tunggu full story selepas ini OK.  


BUTIK MALVITA PENANG
open | 11am - 9pm  +6013 300 5540| malvitapenang@gmail.com | waze : malvita penang www.facebook.com/malvitapenang/

Jangan lupa like our new fanpage 
@projekbloggerutara ok. Tq guyss

21 ulasan:

  1. Wow meriah team projek blogger utara..terbaikkk

    BalasPadam
  2. gara2 Malvita Penang Murni pon berjubah haritu..nanti boleh tambah koleksi lg...

    BalasPadam
  3. Ohsemnye... Berape ek. harga jubah Fynn jamal tu?? Nak gi gak...

    BalasPadam
  4. wah sronok dpt jemputan ke pembukaan butik tu

    BalasPadam
  5. bnyak utl choice...
    mau rambang mata..rabak duit g sni..hihi

    BalasPadam
  6. comel jubah sayang tak dapat nk join la..

    BalasPadam
  7. best nyerrrr...jubah pun cantik cantik!

    BalasPadam
  8. mmg rambang mata tengok baju tudung semua cantik2, sediakan duit aje lah ye :)

    BalasPadam
  9. wah best nya uolls kak el. now dh femes hihihi.. mcm best jer ekk . kalo dolu2 still kat kampung memang iolls dh p terjah ni smbil bershopping d queensbay ^_^

    BalasPadam
  10. lepas ni boleh selalu datang sini.. hek2

    BalasPadam
  11. memang shopping sini.. hehehe
    tak tengok on9 dh

    BalasPadam
  12. senang kan satu kedai ada macam2 brand haaaaaaaaa. sonok uols dapat shawl sorang satu kannn

    BalasPadam
  13. wah meriah, baju2 sume cantik2...lagi lawa kalo body cun nampak gaye kene kuatkan usaha slimkan badan ni huhu...

    BalasPadam
  14. Assalam uols,
    weeeewwiiitttt team Projek Blogger Utara
    lepaih ni makin vogue la keeennn
    chaiyok3

    BalasPadam
  15. Waww gojes sgt kak el aummm hahahah. amvoi3 kemain ek kak el. pegi jumpa sharnaaz tak ajak! caras kat belakang :(

    BalasPadam
  16. Waww gojes sgt kak el aummm hahahah. amvoi3 kemain ek kak el. pegi jumpa sharnaaz tak ajak! caras kat belakang :(

    BalasPadam
  17. banyak baju cantik2...
    aktif el join event ye

    BalasPadam
  18. seronoknya kak el... seronok atas usaha kak el bersama gengbloggerutara... kipidap kak el..

    BalasPadam
  19. rasa mcm kena beli on9 juga tudung mumu scarves.. tak dak masa nk pi

    BalasPadam
  20. Dewi Anggun Hijab10 Februari 2016 9:22 PTG

    Jemput2 ye ke Malvita. Boleh dptkn shawl kami pada harga yg sentiasa ada diskaun. Huhu

    BalasPadam